Rangadón javíthat az FTC, újoncot fogad a Vidi - a következő forduló programja

Alsóházi rangadót játszanak Böde Dánielék.

Forrás: fradi.hu

A jövő héten a 23. fordulót rendezik meg az NB I-ben. A Ferencváros ellen bravúros győzelmet bemutató Mezőkövesd ismét hazai környezetben lép pályára, Kuttor Attila alakulata a kiesés rémétől fenyegetett Zalaegerszeget látja vendégül. A MOL Fehérvár magabiztosan diadalmaskodott a ZTE ellen, és Joan Carrillo legénysége ismét egy újoncot (a Kaposvárt) látja vendégül. Az Újpest a kaposvári sikerével kicsit fellélegezhet, de a lila-fehérek lelkének biztosan jót tenne egy újabb győzelem, erre a Puskás Akadémia ellen nyílik lehetőség. A Kisvárda-Paks mérkőzésen két olyan gárda találkozik, amely ha nem figyel, nagy bajba is kerülhet. A várdaiak a 10., míg a paksiak a 9. helyről várhatják a kezdő sípszót. Amelyik együttes bezsebeli a 3 pontot, kicsit elléphet a veszélyes zónából. A Kisvárdán nagy feltámadást produkáló DVTK-ra ezúttal fővárosi kiruccanás vár, Feczkó Tamás labdarúgói a Honvéddal csapnak össze.

Petrjak 3, Lanzafame 2, Böde ellenálhatatlan volt - eredmények, tabella - NB1.hu

A 22. fordulóval folytatódott a küzdelem az NB I-ben. A Paksba visszatért az eltiltását letöltő Böde Dániel. A rutinos futballista nem is tétlenkedett, egy emlékezetes gólt szerzett a Loki ellen. Böde a felezővonal közeléből lódult meg, a debreceni futballisták pedig nem tudták feltartóztatni.

A játéknap a Ferencváros-Loki rangadóval ér véget. A listavezető zöld-fehérek a mezőkövesdi kisiklást követően valószínűleg javítani akarnak a saját közönségük ellen, ám a debrecenieket is fűtheti a visszavágás vágya. A két gárda novemberi bajnokiján az FTC 6-1-re diadalmaskodott a Nagyerdei Stadionban, ez a fiaskó még élénken élhet a hajdúsági játékosok és szimpatizánsok emlékezetében...

A 23. forduló programja:
    
február 29., szombat:

Mezőkövesd Zsóry FC-Zalaegerszeg 17.00
MOL Fehérvár FC-Kaposvári Rákóczi FC 17.00
Újpest FC-Puskás Akadémia FC 17.00
Budapest Honvéd-Diósgyőri VTK 17.00
Kisvárda Master Good FC-Paksi FC 17.00
Ferencvárosi TC-Debreceni VSC 19.30

Legfrissebb híreink