Puskás Akadémia-ZTE: gondokról beszélt az ultramaratonista

Volt csapatáról nyilatkozott felcsútiak középpályása.

Forrás: Puskás Akadémia/Facebook

Vasárnap a második meccset a Felcsútón vívják, a Puskás Akadémia a Zalaegerszeget fogadja. Cikkünkben összeszedtük a főszereplők meccs előtti nyilatkozatait.

Artem Favorov (Puskás Akadémia):

A ZTE megbízott vezetőedzője korábban az M4 Sport híradójában azt nyilatkozta, miután visszaért az ultramaratonról, hogy a Puskás Akadémia elleni meccsre biztosan visszaér, pedig akkor még nem is volt ismert, hogy Waltner Róbert koronavírus-fertőzés miatt nem tud ott lenni a csapatával.

Ferenczi István (ZTE, megbízott vezetőedző): ,,Van, aki betegség után, más felépülőben van, de összességében szinte a teljes kerettel tudtunk dolgozni. Sajnos a legutóbbi mérkőzésen nem sikerült mind a három pontot begyűjteni. A Puskás FC jó csapat, ezt akkor is bizonyította, amikor Egerszegen járt. Feltérképeztük a játékukat, és nagyon remélem, hogy ez eredménnyel is fog párosulni. Felhívtam a játékosok figyelmét, hogy négy mérkőzés van hátra az őszből, ebből kettőt itthon vívunk meg a DVSC és az Újpest ellen. Fontos lesz, hogy mindenki mindenkor a lehető legjobban koncentráljon, hiszen a tavaszunkat is meghatározhatja, hogy miként sikerül az őszi zárás."

NB I
14. FORDULÓ

15.45: Puskás Akadémia FC–ZTE FC (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb híreink