Puskás Akadémia-Vidi: fogkiütés és pontosztozkodás a megyei rangadón

Nem szakadt meg a hazaiak sorozata.

Forrás: Puskás Akadémia/Facebook

Puskás Akadémia-Vidi 1-1 (0-0)
 
 A MECCS KULCSMOMENTUMA: A VIDI EGYENLÍTŐ GÓLJA
 
Nem nagyon volt benne a meccsben, hogy a Vidi egyenlít, így kissé váratlanul jött Kodro találata. A gól megfogta a hazaiakat és már nem is történt változás az eredményben. 
 
 
A MECCS FŐSZEREPLŐJE: KENAN KODRO
 
Igazán senki nem lógott ki a mezőny fölé, de fehérvári támadó gólja egy pontot ért csapatának, így neki jár a főszereplő titulus. 
 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:
 
 57. p: Baluta jobb oldali beadását Zahedi kapásból 14 méterről lőtte a fehérvári kapu bal oldalába. 1-0! 
 
78. p: Dárdai szögletét Ruben Pinto segítette középre, ahol a szabadon érkező Kodro közelről talált a felcsúti kapuba. 1-1!
 
 
 A KÖVETKEZŐ FELADAT:
 
Az NB I 10. fordulójában a felcsútiak Paksra látogatnak, míg a Fehérvár a Zalaegerszeget fogadja. 

JEGYZŐKÖNYV:

OTP Bank Liga, 9. forduló: 
Puskás Akadémia FC - MOL Fehérvár FC 1-1 (0-0)

Pancho Aréna, 1680 néző, v.: Bognár T.
gólszerzők: Zahedi (57.), illetve Kodro (78.)
sárga lap: Mezghrani (43.), Corbu (45+2.), van Nieff (90+4.), illetve Stopira (62.)
Puskás Akadémia: Tóth B. - Mezghrani, Batik, Stronati, Spandler, Ormonde-Ottewill - Favorov, Corbu (Urblík, 56.) - Kiss T. (van Nieff, 77.), Zahedi (Gruber, 72.), Baluta (Komáromi, 77.)
Fehérvár: Kovács D. - Bese B. (Nego, 68.), Serafimov, Larsen (Zivzivadze, 68.), Stopira, Hangya (Heister, 45.) - Rúben Pinto, Fiola - Kastrati (Bamgboye, 68.), Kodro, Dárdai P. (Makarenko, 84.)
 
Az mti beszámolója:
 

Jobban kezdett a Puskás Akadémia, amit egy meg nem adott gól és egy kapufa is jelzett. A Fehérvár a félidő közepétől kezdett éledezni, bár kapura ekkor sem sok veszélyt jelentett. A szünethez közeledve nagyon leült a meccs, az egyetlen említésre méltó esemény az volt, amikor a Mezghranival történt ütközést követően Hangya Szilveszternek kiesett a foga.
 
A fordulást követően megint jól kezdett a Puskás Akadémia, Kiss Tamás pedig másodszor is eltalálta a kapufát, ezúttal fejjel. Nem sokkal később gólpasszal jelentkezett, Sahab Zahedi volt a gólszerző. Hátrányba kerülve megpróbált felpörögni a Fehérvár, többet is támadott, és egy sarokrúgást követően Kenan Kodro révén egyenlített. Nyílttá vált a találkozó, mindkét gárda ment előre a győzelemért, amely végül egyiküknek sem jött össze. 

A fájdalmas jelenet:


 

 
 


 
 

 

 

Legfrissebb híreink