Puskás Akadémia-Vidi: Fiola sokat játszott 

Harcban a dobogóért.

Forrás: Réti Zsolt

Nagy a szakmai rivalizálás a Puskás Akadémia és a MOL Fehérvár FC között, a két gárdának nyilvánvalóan az a célja, hogy ebben a bajnokságban is a dobogós helyezésekért küzdjön. Ehhez viszont lassan több olyan botlás (adott esetben a döntetlen is annak számít) már nem fér bele egyik fél részéről sem, amikor előzetesen győzelemmel számoltak egy-egy adott mérkőzés előtt.

A minap jeleztük, hogy a felcsútiaknál már ismét együtt gyakorol a társaival Nagy Zsolt és Spandler Csaba, utóbbi a Csákvár elleni kupamérkőzésen már pályára is tudott lépni és abban bízik, hogy a két gárda, utóbbi két évben, egymás ellen lejátszott meccseihez hasonlóan, ismét jól teljesítenek.


„"A Puskás Akadémia erős ellenfél, az elmúlt szezonokban rendre a bajnokság második vagy harmadik helyén végeztek, csapatként is folyamatosan fejlődtek és mindig szoros meccseket játszottunk velük. Az a célunk, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk vasárnap idegenben. Ellenfelünk sok gólt szerez kontratámadások végén, így ezek kivédekezésére is figyelnünk kell. A válogatott szünetben a fizikai felkészítésre is hangsúlyt fektettünk, a taktikával most nehezebb volt mélyebben foglalkozni, mivel sok játékosunk volt a nemzeti csapatoknál. Játszottunk egy edzőmeccset a Budafok ellen, ami hasznos volt, azok is megkapták a meccsterhelést, akik az elmúlt időben kevesebbet játszottak a bajnokságban. A válogatott játékosok közül vannak, akik sokat játszottak, mint Fityó, vannak, akik kevesebbet, ilyenkor a mi feladatunk az, hogy azonos szintre hozzuk őket" - mondta Michael Boris, a Vidi mestere.

Kezdés 18.45-kor.
 

Legfrissebb híreink