Puskás Akadémia: Komjáti utódja és a 700 ezres igazolás

Állítólag már aláírt a román élvonalból érkező.

Forrás:

Íme, a Puskás Akadémia közleménye:
 
"A Puskás Akadémia vezetősége klubigazgatónkat, Komjáti Andrást tulajdonosi tanácsadóvá, Tóth Balázst klubigazgatóvá nevezte ki.
 
Megtartotta hagyományos évzáró vacsoráját a Puskás Akadémia FC. A rendezvényen az első csapat és stábja mellett meghívottként részt vettek az akadémiát működtető alapítvány kuratóriumának tagjai, valamint a felügyelő bizottság tagjai is. Az eseményen Mészáros Lőrinc, a kuratórium elnöke személyi, illetve szerkezeti változásokat is bejelentett. Az eddigi klubigazgató, Komjáti András a továbbiakban tulajdonosi tanácsadóként dolgozik tovább, helyét a sportigazgató, Tóth Balázs veszi át.
 
Első csapatunk tagjai kedden kezdik meg szabadságukat, és június 17-én állnak újra edzésbe."
 
Ugyancsak a klubbal kapcsolatos hír, hogy erdélyi hírek szerint a román élvonalbeli Botosani házi gólkirálya, a 21 éves Fülöp Loránd a napokban aláírta szerződését a felcsúti csapattal.
 
„Már aláírtam a napokban. Nagyon nagy szeretettel fogadtak, de a bemutatásra csak június tizenötödike után kerül sor – idézi a marosvásárhelyi Népújság Fülöp Lorándot, akiért a lap állítása szerint 700 ezer eurót fizetett a Puskás Akadémia.
 
„A szerződés értelmében háromszor többet fogok keresni, mint Botosani-ban… Továbbá úgy érzem, hogy a Puskás Akadémiánál kiváló feltételek között készülhetek, edzhetek” – tette hozzá Fülöp, aki az idén bemutatkozott a román U21-es válogatottban.
 
 

Legfrissebb híreink