Puskás Akadémia: délelőtt online órák, este rablórömi

A 18 évesen berobbanó középpályás édesapja is remek futballista volt.

Forrás: pfla.hu

A családi fészek melegét élvezi a kényszerszünetben Radics Márton. A Puskás Akadémia 18 éves középpályása ebben a szezonban robbant be az NB I-be, 20 meccsen már játszott a bajnokságban és a kupában.

„Reménykedtem, hogy az NB III-ban mutatott teljesítményem alapján felfigyelnek rám az első csapatnál, és pár edzésre meghívnak, de az meg sem fordult a fejemben, hogy már az idénynyitón ott leszek a kezdőben. Nem mondom, volt bennem drukk, de az eredmény alakulásának köszönhetően egyre jobban megnyugodtam, és a társak is sokat segítettek” – emlékezett vissza a klub honlapjának. Édesapjával, a 114 NB I-es meccset játszó Radics Zsolttal is szoktak beszélgetni teljesítményéről. „Valóban most is beszélgetünk a fociról, de általában ha szombaton van a bajnoki, akkor már vasárnap szóba kerül az előző napi meccs. A legutóbbi, Mezőkövesd elleni 0–0-s bajnoki mérkőzés után megdicsért, s ha jól emlékszem, a Fradi elleni idegenbeli találkozót követően is. Apu egyébként elég kritikus, de jó értelemben, mindig építő jellegű, amit mond” – fogalmazott.

Ezt gondolja a folytatásról az ,,ős-puskásos" - NB1.hu

 

Ilyen szempontból rosszkor jött a kihagyás, hisz Hornyák Zsolt folyamatosan számolt vele. „Számítottam rá, hogy lesz leállás, de nyilván nem örültem neki. Már csak azért sem, mivel jól mentek a dolgaim, az utóbbi időben egyre többet játszottam. Véleményem szerint úgy kell felfogni ezt az egészet, mint egy lehetőséget arra, hogy még jobbak legyünk. Az ugyanis biztos, hogy ha folytatjuk, még jobban fogjuk élvezni a focit, mint azelőtt. Remélem, be tudjuk fejezni a bajnokságot, mégpedig minél előbb, mert az Európa-bajnokság elhalasztása miatt nyilván a következő szezon is korábban kezdődne. Arra számítok, hogy zárt kapus meccsekkel folytatjuk, pedig a Fradi ellen telt ház lenne…” – mondta.

S hogy mivel tölti az ideit manapság az otthoni edzések mellett? „Itthon vagyok a szülői házban, Győr-Ménfőcsanakon, így egészen könnyű elviselni a bezártságot. Délelőtt online óráim vannak, esténként pedig vérre menő kártyacsaták dúlnak, rablórömit játszunk. Jegyezzük az eredményeket, jelenleg én vezetek, de szoros az állás.”

Legfrissebb híreink