Profi szerződést kapott a Honvédnál a válogatott kapus

Övé a jövő - hivatalos bejelentés.

Forrás: honvedfc.hu

A Honvéd közleménye:

"2016 nyarán lett a Magyar Futball Akadémia növendéke Megyeri Gábor, aki a téli törökországi edzőtáborban felkészülési mérkőzésen már a felnőttek között is bemutatkozott, a 17 esztendős korosztályos válogatott kapus pedig első profi szerződését írhatta alá."

"Jelentős elismerés a klub részéről az irányomba, szeretném bebizonyítani, hogy megérdemeltem ezt a szerződést, nem csak úgy adták nekem. A célom, hogy egyre közelebb kerüljek a felnőttcsapathoz, és ameddig oda nem tudok még bekerülni, addig az U19-es és az NB III-as együttesben szeretnék jó teljesítményt nyújtani hétvégéről hétvére" - mondta Megyeri, aki hozzátette, egyáltalán nem bánta meg, hogy három és fél éve, 14 évesen Békéscsabáról a fővárosba költözött.

Honvéd: 4 fiatal felkerült a felnőttekhez - NB1.hu

 

Mint ismeretes, a kispesti csapatból jelenleg 10-en futballoznak kölcsönben, emellett az első keretben immáron 7 olyan labdarúgóra számíthat Giuseppe Sannino, aki a Magyar Futball Akadémián nevelkedett. Épp csütörtökön jelentették be, hogy Buna Gábor, Irimiás Gergő, László Dávid, valamint Szendrei Norbert is lehetőséget kap a felnőtteknél. Több fiatal az NB III-as csapatban, vagy kooperációs szerződés keretében Ajkán pallérozódhat.

Legfrissebb híreink