Pisont István megszólalt jövőjéről

Egyben Lanzafame lelki gondjairól is.

Forrás: honvedfc.hu

A DIGI Sport nb1.hu-nak küldött közleménye:

„Nagyon boldog lennék, ha állandósítanának a Honvéd élén, ez a győzelem hitet adott, bízom a folytatásban” – mondta Pisont István a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. A tréner beszélt a Honvéd terveiről és a játékosok egyéni teljesítményéről is.
 

„Ez a kupa közelebb áll a szívemhez, mint amit játékosként szereztem, hiszen ezt sokkal bonyolultabb megszerezni, mivel kevesebb rá a lehetőség edzőként” - nyilatkozta Pisont István a Magyar Kupa-döntő megnyerése után a Reggeli Startban. A szerdai kupadöntőn a Budapest Honvéd FC 2-1-re győzte le a Mezőkövesdet. A megbízott tréner az NB I hátralévő meccsein arra törekszik hogy a csapata kiegyensúlyozott teljesítményt tudjon nyújtani, úgy gondolja, ezzel is meg tudná erősíteni jelenlegi pozícióját.

Meddig maradhat Pisont István a kupagyőztes kispadján? - INTERJÚ - NB1.hu

 

Pisont István azt is elmondta, hogy csapata legnagyobb fegyverének a pontrúgásokat tartja és a kupa elhódításához Ugrai Roland helyzetbe hozása nagyban hozzájárult. Davide Lanzafamét nagyon megviselte az olaszországi koronavírus-járvány, ő korábban a bajnokság felfüggesztése mellett volt a kinti helyzet miatt, és még időre van szüksége, hogy újra felszabadultan tudjon játszani. A kispesti tréner a Magyar Futball akadémián nevelkedett érkező Szendrei Norbertet saját felfedezetjének tekinti: „Norbi az utóbbi három meccsen kiemelkedő teljesítményt nyújtott, szeretném alapemberré tenni.”

Az edző csapata jövőbeli terveiről úgy nyilatkozott a Reggeli Startban, hogy „a csapatjátékot szeretném fejleszteni és a következő meccseket kiváló felkészítésnek tekintem az Európa Ligára”.

Legfrissebb híreink