Pintér Attila korábbi játékosával erősített a Kövesd

Mezőkövesd – Az ETO korábbi bajnokcsapatának tagja.

Forrás: mezőkövesdzsory.hu

 

Az OTP Bank Liga 5. helyén álló Mezőkövesd-Zsóry FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a horvát-magyar kettős állampolgárságú Marko Dinjar másfél éves szerződést kötött a klubbal. Az eszéki születésű balhátvéd 2009 óta szerepel Magyarországon. Korábban a Győri ETO, a Puskás Akadémia és Kozármisleny játékosa volt.

 

„Győrben bajnok és Szuperkupa-győztes, kétszer harmadik és egyszer második voltam a csapattal. Utána a Puskás Akadémiához mentem, az utolsó négy hónapban pedig Kozármislenyben játszottam. Boldog vagyok, hogy visszatérhetek az NB I-be és a mezőkövesdi csapatot erősíthetem. Remélem, a pályán megmutatom, milyen játékos vagyok, és hogyan tudom segíteni abban a csapatot, hogy a lehető legjobb eredmény érjük el” – mondta Marko Dinjar a szerződés aláírása után.

 

Gyirmótra került a Haladás által csábított csatár - NB1.hu

A 30 esztendős játékos megköszönte a stábnak és a többi játékosnak is, hogy már az első napján úgy érezte, mintha 2-3 éve Mezőkövesden játszana. Eddig jól érezte magát, reméli, a következő időszakban sem lesz másként.

 

„Tomiszláv Szivics hívott Mezőkövesdre és az utolsó erőmmel is azon leszek, hogy segítsek a csapatnak. Most megyünk Gyirmótra, az edző dönti el, hogy kapok-e lehetőséget a mérkőzésen, s ha igen, akkor kezdőként, vagy csereként. Ha játszom, akkor azon leszek minden erőmmel, hogy továbbjussunk” – tette hozzá az újonnan igazolt balhátvéd.

Legfrissebb híreink