Pazarul zárt a Mezőkövesd

Külföldi riválist fektettek két vállra.

Forrás: mezokovesdzsory.hu

Felkészülési mérkőzés:

Mezőkövesd Zsóry FC – FC Ashdod (izraeli) 2-0 (1-0)
MEZŐKÖVESD: Szappanos – Vadnai, Farkas D., Karnitski, Meskhi, Cseri, Zivzivadze, Nagy D., Szeles T., Katanec, Pekár. Cs.: Szeles P. Vezetőedző: Kuttor Attila.
Gólszerzők: Farkas D., Pekár.

 

A Mezőkövesd beszámolója

"A jó erőkből álló, és az izraeli első osztályban szereplő FC Ashdod elleni 2-0 után már el is indult haza a csapat.

Az előzetes terveknek megfelelően, ezúttal sem változtatott menet közben Kuttor Attila vezetőedző, emellett pedig a kora délutánitól teljesen eltérő gárda futott ki a gyepre.

Ez a kezdő tizenegy teljes egészében megegyezett a szerdán a román Universitatea Cluj ellen vereséget szenvedő kerettel, ez a találkozó viszont már sokkal jobban sikerült. Túlzottan sok lehetőség ugyan nem alakult ki, de ezekkel mégis jó százalékban éltek a sárga-kék játékosok. Az első félidőben Farkas Dániel tudott eredményes lenni, majd a fordulás után Pekár László is, míg a másik oldalon Szappanos Péternek több bravúrt is be kellett mutatnia.

A mezőkövesdi hálóőr remek teljesítménye mellett a komplett hátsó alakzat is jelesre vizsgázott, hiszen egy kiváló erősségű izraeli csapattal szemben maradt érintetlen a háló, ami igencsak bíztató a jövőre nézve. A nyári felkészülés egyik markáns időszaka ezzel befejeződött, legalábbis Szlovéniát már el is hagyta a társaság, a Zalaegerszeg elleni szezonnyitóig hátralévő két hét következő szakasza pedig kedden, kétnapos pihenő után folytatódhat, de immáron a jól megszokott hazai környezetben."

Legfrissebb híreink