Pazar hangulat és hiányzó kulcsemberek a ZTE-Fradin - előzetes

Nincs könnyű helyzetben az újonc edzője.

Forrás:

A ZTE eredetileg augusztusban fogadta volna a Fradit, de a zöld-fehérek nemzetközi szereplése miatt elhalasztották a meccset. A két gárda vasárnap délután pótolja a találkozót. Az újonc egerszegiek eddig négy pontot szereztek, míg az FTC neve mellett kilenc egység szerepel. A fővárosiak felemelkedett hangulatban várhatják a kezdő sípszót, hiszen csütörtökön az Espanyol otthonában 1-1-es döntetlent értek el. Ennek ellenére nem lesz könnyű dolga Rebrov csapatának, hiszen a ZTE arénáját megtöltik majd a kék-fehér drukkerek, akik bíznak a bravúrban. 

A zalaegerszegi mester életét eltiltások nehezítik, a tréner Devecserire és Kocsisra sem számíthat. Dobos Barna szerint a remek hangulatból sokat profitálhatnak a játékosai.

"Nagyon örülünk, hogy a klub eljutott addig, hogy telt házas mérkőzésről beszéljünk, mert ez nagyszerű dolog, a játékosok is örülnek ennek. Szeretnénk minél eredményesebben szerepelni ebben a környezetben. A Ferencváros játékát láttuk az Espanyol otthonában, gratulálunk nekik az elért ikszhez.

Nem mi vagyunk a vasárnapi meccs esélyesei, ám elvesztettünk pontokat az eddigiek során, és szeretném, ha bravúrokra is képesek lennénk. Hazai környezetben plusz erőt adhat a rengeteg néző, pluszenergiákat mozgathat meg a csapatban" - nyilatkozta a zaol.hu-nak Dobos Barna, aki Babati Benjaminnal és Kiss Mátéval sem számolhat.

 

A meccs esélyese a Fradi, ennek ellenére Rebrov nem számít könnyű 90 percre.

"Biztos vagyok benne, hogy egy nehéz mérkőzés lesz, telt ház előtt játszunk majd, mind a két csapat és a szurkolók is nagyon várnak már erre a találkozóra.

Számunkra most az a legfontosabb, hogy minél előbb regenerálódni tudjunk, hosszú nap volt a csütörtöki, pénteken pedig még egy hosszú repülőút is fárasztotta a játékosokat. Mindentől függetlenül készen állunk az újabb kihívásra, és megfelelő állapotban leszünk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk" - fogalmazott az ukrán szakember.

 

ZTE-FTC 17 óra

Legfrissebb híreink