Paks: újabb kulcsjátékosok maradnak

Két játékos sorsa dőlt el.

Forrás: paksifc.hu

A Paks közleménye:

"Ez a tél egyértelműen a hosszabbításokról szól. Szabó János és Hahn János szerződésének megnyújtása után újabb két meghatározó labdarúgónk mutatott hosszútávú lojalitást.

Osváth Attila 2019 nyarán érkezett városunkba, és az azóta lejátszott negyvennyolc zöld-fehér mérkőzése során csapatunk egyértelmű alapembere lett. Villámgyors jobb szélsőnk szerződése 2022 nyarán járt volna le, ez most további két évvel 2024-re tolódott.

„Örülök neki, hogy ezek szerint hosszútávon számít rám a klub. Remélem, ezt a bizalmat egyre jobb és jobb teljesítménnyel tudom majd meghálálni a pályán. Mindig a legközelebbi célnak szeretnék a legkiválóbban megfelelni, jelenleg minden erőmmel azon vagyok, hogy tavasszal jól szerepeljen a csapat, és ehhez a lehető legaktívabban hozzájáruljak” - így Osváth.

Kulcsár Dávidot egészen biztosan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen a szintén szélső labdarúgónk már nyolc és fél éve erősíti együttesünket. Klubhű játékosunk PAKSI FC-s meccsszámlálója már száznyolcvannyolc találkozót jegyez csapatunk mezében, a nyáron lejáró kontraktusa pedig további két évvel, 2023-ig hosszabbodott.

„Én is nagyon örülök a hosszabbításnak, mivel az ősz második felében már szerencsére újra egyre több szerepet kaptam. Ezért is fogalmazhatok úgy, az én részemről nem volt kérdés. Régi bútordarab vagyok, és tényleg szerettem volna még maradni, így jól esett a megkeresés. Bízom benne, hogy ismét egyre több szerepem lesz majd, és jó játékkal segíthetem a csapatot” - fogalmazott Kulcsár."
 

Legfrissebb híreink