Paks: rosszkor jött a felfüggesztés a középpályásnak

A bajnokság befejezéséről is beszélt.

Forrás: paksifc.hu

Nagyon rosszkor jött a bajnokság felfüggesztése Papp Kristófnak, a Paks játékosának. Még a januári edzőtáborban sérült meg, így idő előtt félbe is kellett hagynia azt. A Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóján viszont már kerettag volt, ám akkor szakadtak meg a meccsek, amikor újra a csapat segítségére lehetett volna. A játékos a Paks honlapjának nyilatkozott, igyekszik a dolgok jó oldalát nézni, több ideje lesz a sérült térdének a felépülésre.

Karriere során nem volt még ekkora kihagyása, azonban most sokkal fontosabb a játékos szerint, hogy véget érjen a járvány, utána jöhet a foci. Ő is azon az állásponton van, hogy le kell játszani minden fennmaradó meccset, eszerint is készülnek. Jó esetben csak két hónapra állnak le, szerinte mindenképp szükség lesz egy 2-3 hetes felkészülésre az első bajnoki meccs előtt.

Az otthonmaradásról ezt mondta el Papp:

,,A családommal töltöm ezeket a napokat, heteket, és hál’ Istennek eddig nálunk is minden a legnagyobb rendben. A párom tanár, ráadásul most írja a szakdolgozatát, így nagyon leterhelt. Én is próbálom hasznosan tölteni ezt az időszakot, egyúttal mindenkit erre biztatok. Az edzések után sokat olvasok például, de érdekel a programozás is, ezzel kapcsolatos képzéseket keresek az interneten… Fontos, hogy ne csak a TV és a játékkonzolok előtt üljünk."

Legfrissebb híreink