nb1.hu

Özönlenek a szurkolók az új diósgyőri stadion jegyeiért

Miskolc - Hatalmas az érdeklődés.

Szerdán 12 órától már személyesen is lehet belépőjegyet vásárolni a megújult Diósgyőri Stadion megnyitó ünnepségére: a stadionnál egyszerre hat pénztárban és a Ticket Express jegyirodáiban is. Ezzel párhuzamosan a kezdő sípszóig – a szabad helyekre – bérletek is vásárolhatók, amelyek az új aréna első három mérkőzésére érvényesek – írta a minap.hu

A nyitómérkőzésre érvényes bérlet- és jegyárusítás ezúttal is több szakaszban történik: előbb a régi bérletesek újíthatják meg bérletüket, ezt követően mindenki számára lehetőség nyílik a bérletvásárlásra. Legvégül a belépőjegyek kerülnek értékesítésre a fennmaradó helyekre.

Jegy- és bérletárusítás
Második szakasz: bérletárusítás

 

 

null

null

 


2018. április 27., péntek 18 órától minden szurkoló előtt megnyitották a bérletvásárlás lehetőségét. Ebben a szakaszban – a szabad helyek függvényében – egészen a nyitómérkőzésig váltható bérlet. Az értékesítés online kezdődött, majd április 30-tól személyesen is lehetőség van bérletvásárlásra.

Érvényes DVTK klubkártya birtokában a bérleteket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is meg lehet vásárolni, ide kattintva.

Harmadik szakasz: jegyárusítás

A legutolsó szakaszban minden szurkoló személyesen és az interneten is vásárolhat  jegyet. Április 30-án 18 órától indult el az online jegyárusítás a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, majd a május 1-i ünnepnapot követően, május 2-án, szerdán 12 órától személyesen is váltható belépő a Diósgyőri Stadionban.

A bérletek és a belépőjegyek árairól, valamint a szektorkiosztásról bővebben ide kattintva olvashatnak.

Klubkártya

Az online jegy és bérlet vásárlás lehetősége miatt a napokban jelentősen megemelkedett a DVTK klubkártya igénylések száma. A lejárt és meg nem hosszabbított, elveszett vagy megrongálódott korábbi kártyák pótlása és az új kártyák igénylése egyaránt 500 forintba kerül. A klubkartya.mlsz.hu oldalon igényelt kártyákat a DVTK Shopban lehet átvenni.

Nyitvatartás

Diósgyőri Stadion

2018. május 2., szerda 12:00-18:00
2018. május 3., csütörtök 12:00-18:00
2018. május 4., péntek 12:00-18:00
2018. május 5., szombat (meccsnap) 8:00-18:00

Fontos bejelentés a diósgyőri stadionavatóval kapcsolatban – NB1.hu

Fontos bejelentés a diósgyőri stadionavatóval kapcsolatban

Megosztás:
Kapcsolódó hírek