Orosz Pál vs. NB1.HU

Budapest – Edzőbuktatásl? Kik a felelősek? Hogy állnak a szurkolókkal? Mi lesz Doll sorsa?

Forrás:

Forrnak az indulatok a Ferencvárosnál!

 

Megszokhattuk, hogy ilyennel akkor találkozhattunk az elmúlt években, ha a vezetőség és a vénaszkennert elfogadó drukkerek, illetve az említettek ellen harcoló, az ilyenfajta beléptetést ellenző fanatikusok párviadalával szemben találjuk magunkat.

 

Kimondta a Fradi: Thomas Doll marad! - NB1.hu

Exkluzív interjú Orosz Pállal, FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatójával.

 

Ezen a frontvonalon azonban nyugalom van. legalábbis a felszínen. A háttérben ugyanis zajlanak a tárgyalások, sokak szerint már nem is olyan hosszú idő, és újra bekövetkezik a félelmetes és kiemelkedően eredményes Fradi Család egyesülése.

 

Mert ugye, alapból, mindannyian bajnokok akarnak lenni.

 

A Ferencváros azonban beragadt a bajnoki rajton, a DVSC és a Paks ellen úgy futballozott, hogy sokak igen kiábrándítónak találták az azokon a találkozókon nyújtott produktumot.

 

De mi lehet a háttérben?

 

Feszültség van az öltözőben? A játékosok és a szakmai stáb tagjai között? Meg akarják buktatni a futballisták Thomas Dollt? Vagy az elöljárók ellen tört ki lázadás?

 

Egyáltalán: kiáll még a Ferencváros vezérkara Thomas Doll mellett?

 

A kérdéseinkre válaszokat szerettünk volna kapni, ezért felvettük a kapcsolatot Volly György sajtófőnökkel, aki jelezte, akárcsak a Kubatov Gáborral készült interjúnk esetében, most is mindenre válaszolnak.

 

A kérdéseinket Orosz Pál vezérigazgatónak címeztük.

 

Orosz Pál vs. NB1.HU!

 

Hamarosan…

Exkluzív: Kubatov a Simon-gyilkosságról, Geráról, szurkolókról - NB1.hu

„- A Kubatovot ismered? - Személyesen nem, de már hallottam róla. Miért? - Mert ő a legokosabb közülünk!" Ez, a Hypós Ferivel a kilencvenes évek közepén a kaszásdűlői lakótelepen folytatott beszélgetés visszhangzott a fejemben akkor, amikor a megbeszélt találkozóra mentem Kubatov Gáborhoz, az FTC elnökéhez.

Legfrissebb híreink