Orosz Pál a rebrovi szigor Bödére gyakorolt hatásáról is beszélt

Az átigazolások, és az európai kupaszereplés is terítéken volt.

Forrás:

Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója vendégeskedett a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. A sportvezető Böde Dani góljáról, és Szerhij Rebrov reakciójáról is beszélt többek között.

Orosz Pál hangsúlyozta, jól haladnak a korábban a klub 120 éves évfordulójának megünneplésére szövött terveikkel, hiszen bajnoki címmel, kupa győzelemmel, nemzetközi szerepléssel koronáznák meg az évfordulót.
 
- Jól halad. Ha most ránézünk a tabellára, azt kell mondanom, ez a nyolc pont kecsegtető. Ez nem jelenti azt, hogy bármi eldőlt volna. – hangsúlyozta a vezérigazgató, majd hozzátette lesznek még nehéz pillanatok.
 
A csapat átigazolásairól elmondta, kifejezetten jól sikerültek. A korábbi évek gyakorlatához képest most volt lehetőségünk változtatni, és nagyjából sikerült is azt a játékoskeretet kialakítani, amely a nemzetközi selejtezőkben is a Ferencvárost képviselni fogja. Külön kitért arra is, hogy ebben szerepe van Hajnal Tamásnak is. Rengeteg mérkőzést néztek meg, akár Gera Zolival együtt, és szerepük volt abban, hogy ezek az igazolások megtörténjenek.
 
Természetesen arról is kérdezték, miért fakadhatott ki Rebrov, amikor a Honvéd elleni győzelmet követően leginkább Bödéről kérdezte a sajtó. 
 
- Amikor szerződtettük, akkor is pontosan tudtuk, milyen karakter. Mi az, amit szeret és mi az, amit nem. Ő a csapatban hisz. Ezt Kijevben is láthattuk. Nem volt szívbajos, ha hozzá kellett nyúlni a csapathoz. Úgy gondolja, hogy mindenkinek megvan a dolga, és mindenkinek meg is kell tennie a dolgát. Valakinek az a feladata, hogy védekezzen és ne kapjon gólt, valakinek pedig az, hogy rúgjon gólt. Ez lehetett benne, semmi más. – mondta Orosz Pál.
 
Arról is beszélt, hogy a csapat infrastruktúrája, a város, a csapat és tradíciói nagy meggyőző erő tudnak lenni az átigazolásoknál, így okosan tudnak igazolni, nem drágán.
 
Többször is hangsúlyozta, rendelkezésre áll minden ahhoz, hogy kilépjenek az európai kupaporondra.

Legfrissebb híreink