Óriási célokkal írt alá az MTK-hoz a Fradi volt csatára

Komoly szavakkal köszönt be.

Forrás:

 

Az MTK csapata fél plusz két éves szerződést kötött Ulysse Diallóval, a Ferencváros, a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia korábbi csatárával. A mali támadó nagy célokkal érkezik az Új Hidegkutiba: számára most az MTK Budapest a legmegfelelőbb klub. Erről nyilatkozott a gárda honlapjának

 

"Az MTK egy órási klub, nagy hagyományokkal, mindent elmond az a tény, hogy több mint 130 éve alapították. Volt lehetőségem körbejárni a stadiont is, és nagyon tetszik, máris elképzeltem, milyen lehet itt majd pályára lépni. Az ősz egy részét ki kellett hagynom, ezt nehezen éltem meg, mert nagyon szeretek futballozni. Alig vártam, hogy újra bizonyíthassak. Több megkeresésem is volt az utóbbi időszakban, de vártam a legmegfelelőbbre, és ez most jött el. Mindenképpen szerettem volna Magyarországon maradni, mert megszerettem az országot, és tetszik a liga is, érdekes kihívás, hogy itt bárki legyőzhet bárkit.

Hiszek magamban, és gólokkal szeretnék hozzájárulni a sikerekhez. Megígérhetem, hogy mindent beleadok, és a legjobb arcomat szeretném megmutatni. Ősszel láttam, hogy a csapat végig dobogóközelben van, és ezt most sem tartom elérhetetlennek. Nem látom az okát, hogy miért ne tűzhetnénk ki ezt célként?" - fogalmazott.

Legfrissebb híreink