Önbizalomtól duzzadó nyilatkozatot adott a Hali játékosa

Debrecenben sem fékeznének a szombathelyiek.

A Haladás még mindig az utolsó helyen szerénykedik az OTP Bank Liga táblázatán, de a szombathelyiek az utóbbi időben remek formában futballoznak, amit bizonyít, hogy az előző három meccsüket egytől egyig megnyerték. Horváth Ferenc csapata a múlt héten az MTK-t fektette két vállra, így a Haladást már csak négy pont választja el a 10. helyen álló Kisvárdától. 
 
A bennmaradás felé Debrecenben tehetnek újabb lépést a Vas megyeiek. Reagy Ofosu szerint a cívisvárosi fellépés komolyabb erőpróba lesz, mint az MTK elleni ütközet. A légiós hozzátette, az utóbbi időben elért eredmények rendbe tették a játékosok önbizalmát.
 
"Az MTK-t igazi csapatmunkával sikerült legyőznünk, úgy érzem végig kontrolláltuk a találkozót, szerintem összességében magabiztosan futballoztunk. Az első félidőben több ziccert is kihagytunk, szerencsére azonban végig hittünk magunkban, ennek is köszönhetően nyertük meg a találkozót. Nehéz és jó meccsen szereztünk fontos három pontot. Ez az újabb siker további erőt, lökést adott a csapat számára. Debrecenben az MTK elleninél nehezebb  meccs vár ránk, de csakúgy mint korábban mindig, a héten is keményen dolgoztunk az edzéseken, a sorozatos győzelmet hatására helyreállt az önbizalmunk, hiszünk magunkban. Ott kell folytatnunk, ahol az MTK ellen abbahagytuk. Újabb lépést akarunk tenni a bentmaradásért, ehhez pedig nyernünk kell szombaton" - fogalmazott Ofosu, aki 14 bajnokin kezdőként kapott lehetőséget, négyszer pedig csereként vetette be a szakmai stáb.
 
 
 
 

Legfrissebb híreink