Olyan, mint a pestis – ez mondta a Honvéd edzője Hemingwayről

Budapest – Rossi bajnoki címéről is érdekeseket mondott.

Forrás:

Az nso.hu bukkant rá Erik van der Meer, a Honvéd edzőjének a nyilatkozatára, amit a vi.nl-nek adott. Át is adnánk a szót a hollandnak, aki eléggé bátor, de lehet, inkább fölöttébb meggondolatlan volt - a fordítás szerint.

„Az üzleti és a sportambíciók nem igazán vannak összhangban a klubnál – kezdte Van der Meer. – A tulajdonos nem ad könnyen pénzt, mindennek megvan a pontosan meghatározott limitje. Mindennél el kell magyarázni, hogy miért van rá szükség. Ez önmagában nem rossz, csak fárasztó. Extra pénzt lehet szerezni azáltal, hogy minél kevesebb külföldit, valamint több fiatal futballistát játszatsz. A legtöbb klubnak – kettőt kivéve – nincs szüksége erre, mivel a szponzoráció által hatalmas összegeket kapnak. A Honvédnál, a magyar bajnoki címvédőnél viszont nincs mezszponzor!”

„A tulajdonos tehetős, de olyan spórolós, mint a pestis! Nem Hemingwaynek szólítom, csak főnöknek. Figyelemre méltó ember, nem olyan, mint egy általános tulajdonos. Nem szokott kiöltözni, a meccseken inkább néznénk őt szurkolónak, mint tulajdonosnak. Emlékszem, amikor a Hapoel Beer-Sevával játszottunk a Bajnokok Ligája selejtezőjében, és eljött az izraeli miniszterelnök is, ő melegítőben jelent meg. Nem úgy nézett ki, mint a klub egyik képviselője, de ebben a stadionban nem is tudott volna. Olyan, mintha nyolcvan évet visszamentünk volna az időben, Hollandiában még az amatőr kluboknál is jobbak a körülmények!”

 

18.10: Elolvastuk a cikket, amire az NSO hivatkozik. Hát, abban nincsenek ilyen durva kijelentések szerintünk...

 

19.47: A Honvéd még nem reagált, amint megteszik, jelezzük.

 

21.12: Ebből lehet, csak holnap lesz reagálás a kispestiektől. Továbbra sem találtuk meg azokat a mondatokat, amiket az nso.hu jelzett. Az ügyre még visszatérünk.

 

Péntek, 11.24: A kispestiek reakciója a linkre kattintva olvasható. 

 

Megdolgoztatták a Fegyelmi Bizottságot, mert még a bírót is leköptek - NB1.hu

Leköpték a bírót, büntetett az MLSZ

Legfrissebb híreink