Olvasóinktól is elköszönt George F. Hemingway

Fontos dolgokat mondott az új tulajdonosi körről.

Forrás:

Tegnap írtunk egy véleménycikket George F. Hemingwayről, a Honvéd volt tulajdonosáról, akiről olyan dolgokat is elárultunk, amiket ő nem mondott el soha, más nem adott hírt róla, mert nem tudtak ezekről a háttérben megtett cselekedeteiről. Mint írtuk, ha ő nincs, akkor lehet, hogy már nem is lenne klubfutball Magyarországon.
 
A Honvéd volt tulajdonosa ma megjelent utolsó vlogjában érzelmes – önmagához képest mindenképpen – búcsút vett mindenkitől. Ismét eléggé lazán kezelte azt a helyzetet, hogy vannak, akik finoman fogalmazva sem szerették soha és most sem szeretik.
 
Hemingway többször utalt rá, hogy bőven voltak nehéz időszakai Kispesten, de arra is, hogy szép jövő előtt állhat a magyar labdarúgás és a kispesti csapat. Az új tulajdonosi körről azt állította, hogy szeretik a Honvédot, de arról is értekezett, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek is hálásak lehetnek nagyon sokan.
 

Sisa Tibornak, Supka Attilának és Marco Rossinak külön köszönetet mondott a regnálása alatt Kispesten megfordult edzők közül, de külön kiemelte a Honvéd honlapjának a főszerkesztőjét, Éless Dénest is, aki korábban az nb1.hu munkatársa volt.
 
A szurkolók mellett a blogja volt olvasóinak is köszönetet mondott Hemingway. Mint ismeretes, írásai először a csakfoci.hu-n jelentek meg (igaz, akkor még az egyik üdítőital volt az oldal névadó szponzora), majd átkerültek az nb1.hu-ra, majd miután megköszöntük neki az együttműködést, utána lett vlogja a Reggeli Startban.
 
Hemingway igazi jelenség volt a magyar labdarúgásban, az eredményeit (bajnoki cím, kupagyőzelmek, az ország legjobb akadémiája a rasszizmus/kirekesztés elleni harc és az abból soha nem engedés) nem szabad és nem illik elvitatni, letagadni. Mint ahogy azt sem, hogy szókimondásáért sokan nem szerették.
 
Hemingway a blogbejegyzéseiben és a vlogjaiban is mindig úgy köszönt el, hogy jelezte, hamarosan újra jelentkezik, most viszont csak annyit mondott a legvégén: „Viszlát!”.

Legfrissebb híreink