Nyert a Paks és a Kecskemét is - reakciók

Potyogtak a gólok.

Forrás:

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
BFC Siófok (NB II)–Paksi FC 2–3 (1–1)
Paksi FC:
Nagy G. (Rácz G., a szünetben) – Kinyik, Lenzsér (Volter, 73.), Szélpál, Osváth – Vas (Tamás O., 43.), Gyurkits, Balogh B. – Hahn, Varga B. (Szekszárdi, 73.), Szabó B. (Görög, 73.)
Vezetőedző: Waltner Róbert
Gól:
Dénes (35.), Makrai (56.), ill. Gyurkits (38.), Hahn (52.), Varga B. (58.)

Waltner Róbert értékelése:
„Egy kiváló edzőmérkőzést játszottunk, jól futballoztak a fiúk. Több helyzetet is kialakítottunk, és még nagyobb arányban is győzhettünk volna. Sajnos lehetőségeink nagyja kimaradt, de háromszor így is bevettük a Siófok kapuját. Bosszant Vas Gábor sérülése, nagyon nem jött jókor, meglátjuk, mennyit kell majd kihagynia. Jól játszottunk, a találkozó összességében maximálisan elérte a célját” - értékelt vezetőedzőnk, Waltner Róbert a felkészülési mérkőzésünk után."

Kecskeméti TE–Ceglédi VSE (NB III) 4–0 (2–0)
KTE:
Varga B. – Katona M., Szabó A., Belényesi, Szalai, Zeke – Vágó, Nagy K., Banó-Szabó – Tóth B., Szuhodovszki.
Csere: Varga Á., Pejovics, Sági, Djuranovics, Grünvald
Vezetőedző: Szabó István
Gól: Banó-Szabó, Tóth B., Djuranovics 2

Szabó István értékelése:
„Volt egy elképzelésünk erre a kéthetes ciklusra, aminek része volt egy alkalmazott taktika is a Ferencváros ellen. Ezt úgymond élesben nem tudtuk kipróbálni, mert a végén annak is örülhettünk, hogy egyáltalán a Cegléddel játszhattunk, amit ezúton is köszönünk ellenfelünknek. Természetesen egy NB III-as csapat ellen nem állhatunk be védekezni, így felmentünk magas presszingbe, próbáltunk labdát szerezni, törekedtünk arra, hogy minél több támadást vezessünk, sok helyzetet alakítsunk ki. A srácok az összes edzésen, illetve ezen a mérkőzésen is bebizonyították, hogy nagyon komolyan készülnek az előttünk álló feladatokra. Cél volt, hogy a legtöbb játékosnak teljes meccs legyen a lábában, többen pedig majd az NB III-as csapatban is tudnak játszani vasárnap, így a terhelést meg tudtuk adni. Elégedett vagyok a heti munkával, mely szombaton egy regeneráló nappal zárul majd, annak kifejezetten örülök, hogy jelenleg nincs sérült futballistánk. Következő héten már készülünk a Ferencvárosra, illetve az év hátralévő meccseire."
 

Legfrissebb híreink