Nem normális, amit Fernando a DVTK edzőmeccsén látott

Keményen fogalmazott a tréner.

Ahogyan azt tegnap jeleztük, a DVTK csapata felkészülési mérkőzésen 1-0-s vereséget szenvedett a Vác ellen pénteken kora délután. Fernando együttesének méltó ellenfele volt a vendéggárda, itt is, ott is akadtak helyzetek, ám gólt csak a Vác tudott szerezni.
 
Fernando Fernández, a DVTK vezetőedzője keményen fogalmazott a látottakkal kapcsolatban a klub honlapjának, de reményét fejezte ki, meg lesz a kemény munka eredménye. Arra mindenképp jó volt a találkozó, hogy rámutatott az eddig is sejtett problémájukra.
 
– Sokat dolgoztunk a héten, és kiválóan illeszkedett a mai találkozó a heti munkába. Ma azok is megmutathatták tudásukat, akik a bajnokságban valamilyen okból kevesebb lehetőséget kaptak – kezdte Fernando. – Ez a találkozó is rámutatott arra, hogy hiába alakítunk ki sok helyzetet, ha azokat nem tudjuk értékesíteni, nem normális, ha egy ilyen meccset lőtt gól nélkül zárunk. Rengeteget kell még dolgoznunk, de meg lesz az eredménye. Sok sikert kívánok a váciaknak a bajnokságban!
 
A DVTK nehéz helyzetből várja a folytatást. Jelenleg éppen csak a kieső zóna előtt állnak, két ponttal a Kisvárda előtt, de az is igaz, hogy se a Puskás, se a Paks-MTK páros, de még csak a Mezőkövesd sincs beérhetetlen távolságra számukra. Mindössze öt pont választja el őket a 6. Kövesdtől. 
 

Legfrissebb híreink