NB II-es ellenfelet vert simán az MTK

Feczkó Tamás értékelt a találkozót követően.

Forrás: mtkbudapest.hu

 

A Nyitra elleni 3-3-as mérkőzést követően a másodosztályú Csákvárral is megmérkőzött szombaton az MTK. Íme, a klub közleménye és Feczkó Tamás értékelése a találkozóról:

 

"MTK Budapest–Aqvital FC Csákvár 3-0 (2-0)

MTK Budapest:
Horváth L. (Varga B., 46.) – Katona, Balogh B., Pintér Á., Nagy B. (Varju, 46.) – Vass Á. – Takács R., Vogyicska, Bidzilya (Kapronczai, 55.), Farkas B. (Zuigéber, 46.) – Gréczi (Tóth Z., 55.)
Vezetőedző: Feczkó Tamás

Gólszerző: Gréczi Márton (2.), Bidzilya Anton (25.), Takács Ronald (50.)


Szombati második mérkőzésünkön a Merkantil Bank Ligából már jól ismert Aqvital FC Csákvár volt a mieink ellenfele.

A kezdőben helyet kapó Gréczi Márton már a 2. percben letette névjegyét: Takács Ronald ugratta ki a jobb oldalon megiramodó támadót, aki a kapuig robogott a labdával, majd a rövid alsóba pöckölte azt (1-0).

A 25. percben egy másik ifjú titán, Bidzilya Anton duplázta meg előnyünket: Vogyicska Bálint pörgette be a labdát a csákvári védősor mögé, amit a remek ütemben kilépő Bidzilya védhetetlenül bombázott a kapuba (2-0).

A folytatásban átvette a kezdeményezést a Csákvár, többet birtokolta a labdát, de igazán nagy ziccereket nem nagyon tudtak kialakítani Szijjártó István tanítványai.

Alig öt perc telt el a második félidőből, mikor háromra növeltük előnyünket: Takács Ronald végezhetett el egy szabadrúgást a tizenhatos sarkáról, és a 20 éves szélső középmagasan a rövidbe tekert (3-0).

Feczkó Tamás további fiataloknak adott lehetőséget a második játékrészben: Zuigéber, Kapronczai és Tóth Zoltán váltotta Farkast, Bidzilyát és Gréczit.

A hátralévő időben már egyik csapat sem tudott igazán veszélyes helyzeteket kialakítani, így sima, 3-0-ás győzelemnek örülhettek fiataljaink."

Legfrissebb híreink