NB I: fővárosi rangadó, nyeretlenek csatája

Izgalmasnak ígérkezik a 4. forduló.

Forrás: honvedfc.hu

Csonka fordulót rendeznek hétvégén az NB I 4. fordulójában, ugyanis az El-selejtezőben érdekelt Ferencvárosi TC és az EKL-selejtezőben érdekelt MOL Fehérvár FC is elhalasztotta bajnoki találkozóját. Így tehát a magyar futball fanatikusainak a hétvégén, be kell érniük négy mérkőzéssel ami az első osztályt illeti. A szombati ünnepnap miatt pénteken és vasárnap rendeznek mérkőzéseket. 
 

Puskás Akadémia-Kecskemét

Pénteken az újonc és ezidáig veretlen Kecskemét Felcsútra látogat. A két csapatot mindössze egy pont válassza el egymástól a tabellán.

Zalaegerszeg-Kisvárda

Nagy izgalmakat tartogat a vasárnapi ZTE-Kisvárda mérkőzés. A zalaiak 2018-óta képtelenek nyerni otthon a Kisvárda ellen, így motiváltságban és vélhetően gólokban sem lesz hiány. A két együttest mindössze egy pont válassza el. 

Vasas-Honvéd

Négy évet követően ismét összecsap a két rivális egymással. Az újonc Vasas három döntetlennel kezdte a bajnokságot, míg a Honvéd mindössze csak egy pontot tudott eddig gyűjteni, ezzel sereghajtó a tabellán. Szoros és nagy csata várható a találkozón. 

Mezőkövesd-Debrecen

Az eddig még nyeretlen, három döntetlent elért DVSC, a szintén nyeretlen és mindössze egy pontot szerző Mezőkövesdre látogat a forduló zárómérkőzésén. Supka Attila csapatának égető szüksége lenne a pontokra, ami most hazai pályán gyűjthet be. Utolsó májusban rendezett találkozójuk 1-0-ás Loki sikert hozott. 

NB I, 4. FORDULÓ
Péntek:
20.00: Puskás Akadémia-Kecskeméti TE (tv: M4 Sport)
Vasárnap:
17:55: Zalaegerszeg-Kisvárda (tv: DunaWorld/M4Sport+)
20:00: Vasas-Honvéd tv: (DunaWorld/M4Sport+)
Hétfő:
20:00: Mezőkövesd-Debrecen (tv: M4 Sport)

Tabella a linkre kattintva érhető el

 

Legfrissebb híreink