Nagy öröm érte az újpesti közönségkedvencet - kép

Zsótér Donát remek hírt kapott.

Az Újpest vezetősége azt kérte a csapat drukkereitől, hogy szavazzák meg március és április hónap legjobb játékosát. A szimpatizánsok mindkét hónapban Zsótér Donátot látták a legjobbnak. A lila-fehérek futballistája mindenkinek köszöni a voksokat.
 

null

null

 
A 23 éves Zsótér ebben a szezonban a HLSZ statisztikája szerint 1954 percet töltött a pályán az OTP Bank Ligában. Zsótér a fellépéseit négy góllal zárta, a futballista a MOL Vidi és a Diósgyőr mellett a Mezőkövesd kapuját kétszer is bevette. A találatai közül talán a Kövesd ellen szerzett gólját lehet kiemelni, íme Zsótér parádés megmozdulása:
 

 
Zsótér fiatal kora ellenére már szép sikereknek lehetett a részese. A Honvéddal 2017-ben megnyerte a bajnokságot, míg egy évvel később már az Újpest játékosaként emelhette magasba a Magyar Kupát. Zsótér az U17-es, az U19-es, az U20-as és az U21-es nemzeti együttesben is pályára lépett korábban. 
 
Zsótér villanására a hétvégén is szüksége lenne az Újpestnek, Nebojsa Vignjevics csapata ádáz harcot folytat a harmadik helyért. A lila-fehérek az OTP Bank Liga idei szezonjának utolsó játéknapján a Diósgyőr otthonában vizitálnak. 

Legfrissebb híreink