Nagy Gergő ismét edzésben

Meccsterhelésre van szüksége.

Ahogyan azt tegnap megírtuk, az FC Aaru elleni döntetlen során betegsége miatt még nem léphetett pályára Nagy Gergő a Honvéd csapatában. Betegségét követően azonban ismét edzésbe állt. Erről is kérdezték az egyesület honlapján, mely beszélgetést itt idézünk:
 
„Rosszul, nagyon rosszul” – válaszolta nagyot fújtatva Nagy Gergő, amikor arról érdeklődtünk nála, hogy érezte magát a négynapos kihagyást követő első tréningjén. A lázas betegséggel küzdő középpályás csütörtökre szerencsére már valamivel jobban volt, ezért is próbálkozott meg az edzéssel.
 
„Pénteken van még egy felkészülési mérkőzésünk, az eddigi három találkozóból csak egyen tudtam pályára lépni, ahhoz viszont meccsterhelésre van szükségem, hogy a jövő szombati, Ferencváros elleni bajnokira jó állapotba kerüljek – mondta Nagy Gergő. – A megfelelő meccserőnlétet csak meccsel lehet megszerezni, edzhet bármennyit az ember, ha nincs mérkőzés a lábában, akkor azt megérzi. Ezért is sajnálom, hogy ilyenkor jött ez a betegség.”
 
Nagy Gergő hozzátette, bár edzeni már tudott, azért négy nap fekvés után érthetően nincs még tökéletes állapotban. Ezért majd egyeztet még Supka Attila vezetőedzővel arról, hogy milyen szerepet szán neki, és ha játszhat is, akkor mennyi időt tölt majd a pályán.

Legfrissebb híreink