Nagy bajba került a Puskás Akadémia, abban maradt a Diósgyőr - eredmények

Elképesztő csata lesz a bentmaradásért és a dobogóért.

Forrás:

Elképesztő eredményeket hoztak a 27. forduló délutáni mérkőzései. 
 
A legnagyobb győzelmet a Kisvárda aratta Felcsúton, aminek köszönhetően a hazaiak nagy bajba kerültek, míg a vendégek továbbra is jelezik, hogy komolyan gondolják a bentmaradást. Döntő volt, Sós kiállítása a 18. percben és az, hogy a szabadrúgásból Gosztonyi álomszép gólt szerzett.
 
A másik kiesési rangadón a Haladás nyert Miskolcon, a vasiak pazar formában futballoznak az elmúlt fordulókban. Sikerüknek köszönhetően már csak 6 pontra vannak a bentmaradást jelentő helytől. A Diósgyőr továbbra is izgulhat, mert a másik NB II-t érő helyen ragadt.
 
A dobogóért is hatalmas a csata. A Loki magabiztosan győzött az MTK ellen, az Újpestnek otthon kellett fordítania a Mezőkövesd ellen. A lilák tehát továbbra is harmadikok, a Loki csak 3 egységgel van lemaradva. Hamarosan kezdődik a Honvéd-Vidi, ha a kispestiek nyernek, a tűz közelébe kerülnek ismét, míg a Vidi elérhető közelségbe marad az elméletileg a bronzért harcolóknak. És akkor a Fradi már 11 pontos előnyre tenne szert. Így a rangadónak még nagyobb lett a tétje, mint a délutáni mérkőzések előtt volt.
 
A Fradi és a Paks csatája az első percben eldőlt kábé egy megpattanó lövés miatt, a közönségkedvenc Böde a becserélése után 7 perccel talált be volt csapatának.
 
Délutáni eredmények:
DVSC-MTK 3-1
DVTK-Haladás 0-1
FTC-Paks 3-0
Puskás Akadémia-Kisvárda 0-4
Újpest-Mezőkövesd 2-1
 
A 27. forduló góljainak története videókkal, összeállításokkal a linkre kattintva érhető el. A Honvéd-Vidi drámáról erre a linkre kattintva lehet olvasni.
 

Legfrissebb híreink