Nagy Ádám: Vissza a kezdetekhez

Budapest - A Fradi játékosa Pakson debütált az élvonalban.

Forrás:

Nagy Ádám májusban éppen Pakson mutatkozott be az élvonalban, azóta azonban nagyot fordult vele a világ. A fiatal középpályás stabil tagja lett a Fradi kezdőcsapatának, és a magyar válogatott sikeres Eb-selejtezőjéből is alaposan kivette a részét.

 

 

Nagy Ádám azonban nem személyes emlékei felől közelíti meg a szombati összecsapást.

 

 

– Valóban, Pakson mutatkoztam be az élvonalban, de nem foglalkozom ezzel a meccs előtt, nem ez teszi különlegessé a találkozót - mondta a fiatal játékos a fradi.hu-nak. –  Sokkal inkább fontos lesz azért, mert ellenfelünk a második helyen áll a tabellán, ami mutatja, hogy ők is jól végzik a dolgukat. Küzdős, harcos meccsre számítok, amelyen kevés, talán két gól esik majd. Remélhetőleg mi jövünk ki belőle győztesen.

 

 

Nagy Ádám többnyire védekező középpályásként kap helyet a Fradiban, a Videoton ellen viszont a korábbinál több támadó feladattal bízta meg Thomas Doll. Bármilyen edzői utasítást kapjon is fiatal játékos, mindent igyekszik maximálisan végrehajtani, és a gyorsan jött sikerek ellenére is tisztában van azzal, hogy sokat kell még fejlődnie.

 

 

– Nem tudom még pontosan, milyen feladat vár rám Pakson, de nem gondolom, hogy jelentősen különbözne a korábbiaktól. Ha nagyobb felelősségem lesz a támadások építésében, mint legutóbb a Vidi ellen, azt is jól kell megoldanom. A játék sok területén van még fejlődnivalóm, de nagyon örülök neki, hogy rendszeresen játszhatok, hiszen így meccseken van lehetőségem tovább csiszolni a játékom különböző elemeit.

 

NB I, 18. forduló: élő közvetítések és esélylatolgatások

 

 

Lech: háromból két magyar sérült

 

 

Brazil tv stáb járt Király Gábornál. A brazilok tudják, hogy a legjobbak voltunk

 

 

Huszti gólöröme a szerencsétlenek között! Arjen Robbenék társaságában a magyar! – VIDEÓ

 

 

Gólösszefoglaló a keddi és a szerdai NB I-es meccsekről! VIDEÓK!

Legfrissebb híreink