MOL Fehérvár: két érkező

A szakmai stáb bővült.

Forrás: molfehervarfc.hu

A fehérváriak közleménye:

"Victor Moore és Takács Lajos csatlakozott a Vidi szakmai stábjához. A német-amerikai szakember erőnléti edzőként, míg Takács Lajos pályaedzőként segíti Márton Gábor munkáját.

Victor Moore 1979. május 4-én született Berlinben. Édesanyja német, édesapja pedig amerikai. Moore mindkét állampolgársággal rendelkezik. Victor Moore dolgozott a kazah válogatott, a Kajrat Almati, az Olympiakosz U19-es csapata, illetve a belga élvonalbeli Mousron erőnléti edzőjeként, valamint korábban személyi- és fitneszedzőként is tevékenykedett, a magyar nemzeti együttes munkáját két és fél éven keresztül segítette az atletikus képességfejlesztésben és táplálkozásszakértőként is több végzettséggel rendelkező edző. Moore volt a magyar válogatott erőnlétért felelős trénere Bernd Storck kapitánysága alatt a magyar válogatottnál, így tevékeny részt vállalt az Európa-bajnoki kvalifikációban és az azt követő, 2016-os franciaországi menetelésben is.

"Nagyon boldog vagyok, hogy a MOL Fehérvár FC-nél folytathatom pályafutásomat. Remek szakmai stábbal és kiváló játékosokkal dolgozhatok a jövőben, a klubnál pedig ragyogó körülmények vannak. Sok országban dolgoztam eddigi karrierem során, bátran állíthatom, hogy a Vidinél tapasztalt körülmények felveszik a versenyt bármelyik Bundesligában szereplő csapattal. Természetesen az a célunk, hogy a bajnokságban, a kupában és a nemzetközi porondon is minél sikeresebbek legyünk" - nyilatkozta honlapunknak Victor Moore. 

Takács Lajos 1968. április 4-én Pécsen született. Edzői pályafutását játékos-edzőként kezdte az akkor a megye II-ben szereplő Pogány csapatánál, mellyel egészen az NB III-ig menetelt. Ezt követően az NB I-es PMFC csapatánál pályaedzőként dolgozott, majd Kozármislenyben az utánpótlásban vállalt szerepet. Márton Gábor kérésére később Kozármislenyben csatlakozott a felnőtt csapat szakmai stábjához, az elmúlt években pedig rendszeresen együtt dolgozott a két szakember. 

"Nagyon meglepődtem, amikor Gábor közölte velem, hogy lehetőségünk lesz a Vidinél ismét együtt dolgozni, úgy gondolom, egy ekkora tradíciókkal rendelkező klubnál óriási megtiszteltetés szerepet vállalni. Mindent megteszünk azért, hogy megfeleljünk az elvárásoknak. Rendkívül jó játékosokból áll a keretünk, úgy látom, a csapat készen áll a bajnoki rajtra, melyet személy szerint én is nagyon várok már" - nyilatkozta honlapunknak Takács Lajos."
 

Legfrissebb híreink