MOL Fehérvár FC: reagált a pletykákra az egyik lehetséges edzőjelölt

Hosszú interjút adott.

Forrás: UTA Arad/Facebook

Hosszú interjút adott Bálint László az aradon.ro portálnak, melyben szóba kerültek azok a pletykák is, miszerint ő lehet a MOL Fehérvár FC új vezetőedzője.

Bálint 2019 óta irányítja a román élvonalban szereplő Aradot, mely csapattal a 2019-20-es idény végén jutott fel a másodosztályból. 2010 óta tevékenykedik edzőként, 2009-ben még védőként a DVTK-t erősítette.

A Vidi eddig nem szerepel túl acélosan a bajnokságban, 13 forduló után csupán 20 pont szerepel a neve mellett, ami jelenleg a negyedik helyre elegendő. Az előző körben a fehérváriak nagyon simán, 3-0-ra kikaptak a Ferencváros otthonában, mely csapat jelenleg a listavezető, 28 egységgel a neve mellett. A következő körben sem vár könnyű meccs a MOL Fehérvár FC-re, ugyanis a mostanában magára találó Gyirmótot fogadja majd.

Visszatérve Bálint László nyilatkozatára, a tréner egyértelműen kijelentette, hogy a az online és offline médiában megjelent pletykák nem igazak, nem lesz a fehérváriak vezetőedzőke. Elmondása szerint ő is és a jelenlegi klubja, az Arad is elégedett, így nem tervezi a váltást.

Legfrissebb híreink