Miskolci indulatok árnyékában - ELŐZETES

Feláll-e a Puskás Akadémia?

Forrás: dvtk.eu

A 8. forduló a DVTK és a Puskás Akadémia összecsapásával zárul.

A Diósgyőr nagyon nehéz helyzetben van, hiszen 4 ponttal az utolsó helyen szerénykedik a csapat. A legutóbbi 4 meccsét egyaránt elveszítette, így nagyon fontos lenne, hogy pontokat tudjanak szerezni. A DVTK-szurkolók türelme már elfogyott, aminek hangot is adtak a Facebookon. Feczkó Tamás elmondta a meccs előtt, hogy nem számít hogyan, de nyerni kell:

,,Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, ahol nekünk minden körülményt figyelmen kívül kell hagyni annak érdekében, hogy nyerni tudjunk. Az előző bajnokságban kétszer is hasonló körülmények között kaptunk ki, ma is bennünk van emiatt a tüske. Illetve négy vesztes mérkőzést követően ki kell lábalnunk ebből a sorozatból. Rui Pedro és Serhii Shestakov állapota javul, a csapattal edzettek, rájuk már szombaton is számíthatok. Ugyanakkor Molnár Gábor sérülése súlyosabb, és az egyéni edzéseket elkezdő Vági Andrásnak is időre van szüksége a visszatéréshez. Sokkal jobban kell küzdeni egymásért, és a védekezésünk agresszivitásán is változtani kell az eredmény érdekében. Ma a hogyan mellékes, csak a cél számít: nyerni kell!"

A Puskás Akadémia sincs túl jó passzban, az előző két bajnokin kikapott a felcsúti csapat. Jelenleg a hetedik helyet birtokolja a tabellán, kilenc ponttal a neve mellett. Hornyák Zsolt szerint helyre kell rázódnia a csapatnak, kiélezett meccsre számít:

,,Egész héten azon voltunk, hogy helyrerázzuk a csapatot az MTK elleni vereség után. Kielemeztük a hibákat, megmutattuk őket a játékosoknak, és minden erőnkkel azért dolgozunk, hogy kiküszöböljük őket - remélem, sikeresek leszünk ezen törekvésünkben, és jól fel tudunk készülni a DVTK elleni mérkőzésünkre. Mindkét együttes számára nagyon nehéz összecsapásra számítok, hiszen idegenben játszunk, ráadásul a hazai csapatnak is ugyanolyan fontos lenne a győzelem, mint nekünk. Ellenfelünk az utóbbi időben nem szerepelt jól, de véleményem szerint az eredményeik nem a valós erejüket mutatják - nagy hibát követnénk el, ha ebből indulnánk ki, és lebecsülnénk őket. Kiélezett mérkőzésre számítok, és bízom benne, hogy hatékony és jó játékkal jó eredményt tudunk elérni."

Legfrissebb híreink