Miriuta látni akarta, kire, mennyire számíthat - értékelés

Először nyertek a keleti rivális otthonában

Forrás: Kisvárda

Szerdán a Kisvárda edzőmérkőzés játszott, a jelenleg másodosztályú Nyíregyháza csapatával. Az elsőosztályú alakulat először tudta győztesen elhagyni a pályát a szabolcsiak ellen. 
 
A meccset csak Mihai Minca és Lucas játszotta végig, utóbbi azért, mert Karaszjuk 6 perc után sérülten hagyta el a pályát. A fentebb említett játékosokon kívül, mindenki csak egy félidő kapott. A gólszerző a román Gheorghe Grozav volt.
 
Miriuta László így értékelte a kisvárdai honlapnak a látottakat:
„Amit védekezésben és támadásban kértem a csapattól, az hatvan percen keresztül megvalósult. A cserék után ez már nem mindig volt így, de a lényeg, hogy mindenki játéklehetőséget kapott újra, hiszen látni akarom, hogy kire mennyire számíthatok” 
 
Nyíregyháza Spartacus–Kisvárda Master Good 0–1 (0–1)
NYÍREGYHÁZA: Jova – Szvedjuk, Fodor F. (Végső), Pejovics (Szekszárdi), Farkas M. (Gulyás M.) – Sztaroszta (Kovác A.), Polényi G. (Ötvös B.), Papp M. (Cenaj), Kártik (Motkó) – Rezes (Kovács N.), Hornyák (Tóth Á., Velimirov).
KISVÁRDA: Minca – Hej (Melnik), Beriosz (Szőr), Kravcsenko (Rubus), Protics (Baranyai) – Cukalasz (Karaszjuk, Sassá), Lucas – Hugo Seco (Gosztonyi), Grozav (Ilics), Kovácsréti (Elek Ádám) – Tischler (Negrut)
Gól: Grozav
 

 

Legfrissebb híreink