Mezőkövesden sem megy a Diósgyőrnek

Ugrai Roland két perc alatt keresztülhúzta Horváth Ferenc számításait.

Forrás: www.dvtk.eu

Mezőkövesd-DVTK 3-0

Pár napja még a magyarországi TOP 5-be sorolta Horváth Ferenc, ma azonban biztosan nem dícséri meg a diósgyőriek mestere Ugrai Rolandot. A támadó ugyanis két perc alatt kiszórta magát a tavaszi szezonnyítón, a 31. percben előbb besárgult, majd két minutum múlva mehetett zuhanyozni, miután meggondolatlanul odatalpalt Farkasnak. És, hogy a diósgyőriekre érvényes legyen az “ami elromolhat, az is el is romlik” szabály, a megítélt szabadrúgás után a Gyirmótról igazolt Balogh Béla első mezőkövesdi tétmeccsén a kapuba bólintotta a lasztit (1-0). Ezt követően a hazaiak visszavettek a tempóból, és emberelőnyüket kihasználva elsősorban a labdatartásra helyezték a hangsúlyt, Horváth pedig a nemrég szerződtetett Fülöp István beállításával próbált javítani a csapata támadójátékán.

 

Élő közvetítések az NB I 20. fordulójának a mérkőzéseiről - NB1.hu

Egy pontrúgás után majdnem a gól is összejött nekik, a DVTK-ban debütáló Busaiban azonban elakadt a labda a kövesdi gólvonalon. Nem úgy a másik oldalon, a 60. perceben egy gyors kontra során ugyanis Molnár remek ütemben úgratta ki Bacelic-Brgicet, aki ziccerben nem hibázott (2-0). Öt perc múlva ismét ő került helyzetbe, Antal azonban ezúttal bravúrral hárított. A rendes játékídő vége előtt kilenc percel azonban már ő is tehetetlen volt, Strestík újabb beadása után a korábban gólpaszt adó Molnár továbbított a kapuba (3-0). Tavasszal sem ért véget tehát a Diósgyőr rossz sorozata, a Mezőkövesd pedig úgy látszik, hogy Tomiszlav Szimics személyében megtalálta a megfelelő embert Pintér Attila pótlására.

 

Mezőkövesd-DVTK 3-0

Mezőkövesd, 3825 néző. Játékvezető: Vad II István (Albert István, Berettyán Péter; Andó-Szabó Sándor, Urbán Eszter).

Mezőkövesd: Dombó - Farkas D., Hudák, Balogh B., Vági - Egerszegi, Pauljevic - Strestik, Šulek, Molnár G., - Veselinović. Vezetőedző: Szivics Tomiszláv.

DVTK: Antal - Eperjesi, Lipták, Jagodinskis, Nemes - Busai, Elek - Vela, Nono, Ugrai - Szarka. Vezetőedző: Horváth Ferenc. Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Csere: Nono helyett Fülöp a 46., Pauljevic helyett Bačelić-Grgić az 56., Balogh B. helyett Szeles a 62., Vela helyett Makrai a 73., Šulek helyett Damčevski a 75. percben.

Sárga lap: Busai a 29., Egerszegi a 43., Bačelić-Grgić a 67., Makrai a 86. percben.

Piros lap: Ugrai a 36. percben.

Gólszerző: Balogh B. (1-0) a 37., Bačelić-Grgić (2-0) az 59., Molnár G. (3-0) a 82. percben.

 

 

NB1.hu - Tabella

 

Legfrissebb híreink