Mezőkövesd: újabb edzőcserék?

Bejelentések még nem történtek, de...

Forrás: Mezőkövesd

Elérte a célt az előző bajnokságban Supka Attila vezetőedző a stábjával, mert végül magabiztosan maradt benn az élvonalban a Mezőkövesd. 

Szeptember 6-án viszont bejelentésre került, hogy Supka távozik Mezőkövesdről, helyét pár nappal később a Vasastól visszatérő Kuttor Attila vette át, aki pénteken, a Paks elleni, hazai pályán elszenvedett 2-1-es vereséggel rajtolt.

Amikor Supka távozását bejelentették, akkor érdekesség volt, hogy a stábjának a tagjai közül Híres Gábor pályaedző, Somodi László erőnléti edző, illetve Tóth Iván kapusedző sorsáról nem történt említés a klubvezetők részéről sem, miközben mindhárman a távozott szakemberrel érkeztek.

A Supka-bejelentés után a Kövesd a Vidi otthonában szenvedett el 2-1-es vereséget, Híres meccselt, ő nyilatkozott, de a szakmai munkából Tóth is kivette a részét, akárcsak Somodi

Pénteken viszont már egyikük sem volt ott a kispadon, ez látszott a közvetítésben is, a hivatalos jegyzőkönyvben Híres helyett Tóth Mihály (a Vasasnál is együtt dolgozott Kutorral), Tóth helyett Bukta Norbert, míg Somodi helyett Bajor Richárd volt hivatalosan is nevezve.

 

A helyzet további érdekessége, hogy a Kövesd honlapján, abban a menüpontban, amelyikben a szakmai stáb tagjai vannak felsorolva, Supka már nincsen benne, de Tóth Iván és Híres Gábor még benne vannak a felsorolásban, akárcsak Kuttor és Tóth Mihály.

 

A Kövesd hivatalos közleményben eddig csak Supka távozását és Kuttor érkezését jelentette be.

A Mezőkövesd jelenleg az utolsó, 9 meccsen 5 pontot szerzett, a már bennmaradó Honvéd mögött 4 pontos a lemaradása, a következő körben éppen Kispest-Kövesd is lesz.

Legfrissebb híreink