Mezőkövesd-Puskás Akadémia: Hornyákban maradt némi hiányérzet - reakciók

Kuttor szerint nem voltak könnyűek a körülmények.

Forrás: Mezőkövesd

A Magyar Kupa után ezúttal a bajnokságban mérte össze az erejét a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia, ezúttal nézők nélkül.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mind a két oldalon akadtak lehetőségek, de egyik próbálkozás sem végződött góllal. A Puskás kapusát a 40. percben sérülés miatt le kellett cserélni, így vonultak pihenőre a csapatok.

A második játékrészben kevesebb helyzetet alakított ki mind a két fél, az edzők cserékkel igyekeztek életet lehelni a játékba. A hajrára valamennyivel a Puskás lett veszélyesebb, ám a nagy helyzeteknél Szappanos magabiztosan hárított.

Az edzők így értékeltek a meccs után:

Kuttor Attila(Mezőkövesd): ,,Azt gondolom, hogy egy kemény, harcias mérkőzés volt. A mai napon inkább a küzdelem dominált, a körülmények sem voltak könnyűek, amivel meg kellett birkóznia a csapatoknak, úgyhogy azt gondolom hogy egy értékes pontot szereztünk."

 

Sannino magára vállalta; Rebrov és a Fradi tovább készül - reakciók - NB1.hu

 

 

Hornyák Zsolt(Puskás Akadémia): ,,Úgy jöttünk ide, mint nemrég a kupamérkőzésen, vagyis azért, hogy megnyerjük a meccset. Mindent megtettünk azért, hogy egy jó eredményt érjünk el, sajnos nem tudtuk kihasználni három száz százalékos helyzetünket: az első félidőben volt minimum kettő, a másodikban a harmadik nagy lehetőségünk. Ezekből gólokat kell szerezned, hogy ha meg akarsz nyerni egy ilyen mérkőzést idegenben.  A Mezőkövesd okosan levédekezte a kilencven percet, szerintem ők nagyon elégedettek voltak a döntetlennel is. Úgy érzem, hogy jobbak voltunk, gólokkal kellett volna nyernünk, a csapat megcsinálta, amit kellett csak hiányzott a gól a végén."

A döntetlennel maradt a 6 pontos különbség a tabellán a két csapat között, a Mezőkövesd továbbra is a 3., míg a Puskás Akadémia a 4. helyet foglalja el. A következő fordulóban a remek formában lévő DVTK-hoz látogatnak Kuttorék, míg a felcsútiak a listavezető Ferencvárost fogadják, ha a koronavírus miatt nem függesztik fel a bajnokságot.

 

Loki, Kaposvár, Honvéd: kiütve! - beszámoló - NB1.hu

 

 

EMLÉKEZTETŐ:

MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC–PUSKÁS AKADÉMIA FC 0-0

Mezőkövesd, zárt kapuk mögött, v: Erdős
sárga lap: Eperjesi (80.), illetve Vanecek (55.)
Mezőkövesd: Szappanos - Farkas, Pillár, Karnyickij, Vadnai - Cseri (Vajda, 67.), Meszhi, Berecz, Besirovic (Nagy, 67.) - Zivzivadze, Jurina (Eperjesi, 78.)
Puskás Akadémia: Hegedüs (Tóth, 40.)- Radics, Szolnoki, Hadzsiev, Deutsch - Favorov, Urblik, Plsek - Slagveer, Vanecek, Gyurcsó (Sós, 72.)

Legfrissebb híreink