Mezőkövesd: gyász

Nyugodjék békében!

Forrás: Mezőkövesd

A Mezőkövesd szomorú közleményét változtatás nélkül közüljük:

,,Fájó szívvel búcsúzunk mindannyiunk Karcsi bá’-jától, aki 1994 óta volt a Mezőkövesd labdarúgócsapatának szerelmese, a mezőkövesdi futball egyik legrégebbi vezérszurkolója. Bár Ferencvárosban született és gyermekkora még a Fradi bűvöletében telt, ám egy három évtizeddel ezelőtt lejátszott kupameccsen eldőlt: a szíve örökre a Mezőkövesdért dobog.

Megszervezte és összetartotta a szurkolói tábort, melynek optimista és buzdító alapítójaként minden hazai és idegenbeli meccsen dobolva, énekelve biztatta focistáinkat. A szurkolói ankétok elengedhetetlen és aktív tagjaként hozzászólásaival mindig segítette és támogatta a klubot.

Nemcsak a szervezett szurkolás köthető Bódi Károly nevéhez, hiszen a bajnokságokon túl a kispályás teremtornák voltak a kedvencei. Családja meleg szívvel emlékszik vissza olyan eseményekre, mint amikor lánya esküvőjét egy héttel el kellett tolni a Dr. Borosi László Teremlabdarúgó Emléktorna döntője miatt.

Hosszan tartó, kíméletlen betegsége azonban legyőzte csapatunk vezérszurkolóját, aki a végsőkig méltósággal küzdött ellene.

Labdarúgás iránti szeretetét gyermekei, unokája is továbbviszik. Fiai szintén az szurkolói gárda tagjai, legidősebb gyermeke, Krisztián tudósítóként is továbbélteti édesapja lelkesedését.

Isten nyugosztaljon, Karcsi! Sosem feledjük biztató, buzdító rigmusaidat, a mindig mindenhol szívből jövő “Hajrá, Kövesd!”-et!

R.I.P.

Fájó szívvel búcsúzik Tőled:
a Mezőkövesd Zsóry Futball Klub közösségének minden tagja"

Legfrissebb híreink