Mennyire foglalkoztatja Bognár György játékosát a gólkirályi cím?

Köszönetet mondott a futballista.

Forrás: paksifc.hu

A Paks az előző fordulóban 3-0-s győzelmet aratott a Kisvárda ellen. A győzelemből góllal vette ki a részét Hahn János, aki ebben a szezonban már 13-szor köszönt be az NB I-ben. Ezzel a teljesítménnyel Hahn vezeti a góllövőlistát. A Paks weboldalának elmondta, mennyire foglalkoztatja az egyéni elismerés.

 

"Őszintén? Nem számolgatok, a legfontosabb, hogy a csapat minél jobb helyezést érjen el a bajnokság végére. Persze nem titok, ha már ilyen jól alakultak a dolgaim - amit ezúton is köszönök vezetőedzőnknek és a csapattársaimnak, akik rendre kiváló helyzetbe hoznak -, szeretnék gólkirály lenni nyárra" - hangsúlyozta a 25 esztendős Hahn János.

 

Hahn a Puskás Akadémia elleni 6-2-es diadal során négyszer villant meg, de ki lehet emelni az MTK elleni produkcióját is, hiszen a kék-fehérek kapuját háromszor vette be szeptember végén.

Hahn kényelmes előnnyel vezeti a gólvágók tabelláját, hiszen mögötte a második helyen öt olyan futballista szerepel, akik nyolc találatot számolnak jelenleg.

"Szeretném megtartani a kiegyensúlyozottságot, de nemcsak a személyemben, a csapat eredményeiben is. Ne legyen három-négy-öt olyan forduló, ahol nem jönnek a gólok és a csapatnak sem megy a játék… Ha ezt visszük tovább, nagyobb terveink is lehetnek, és véleményem szerint jó úton járunk" - zárta mondandóját Hahn, aki a bajnokságban legközelebb az Újpest ellen "rázhatja meg a gólfát". 

Legfrissebb híreink