Menesztés helyett élmezőny: a drukkerekért dolgoznak a kispestiek

Giuseppe Sannino szerint csapatának jókor jött a pihenő.

Forrás: honvedfc.hu

2019 májusában vette át a Budapest Honvéd irányítását Giuseppe Sannino, akivel egyik leggyengébb idénykezdetét produkálta a Honvéd. Az első négy mérkőzésből épp négyet bukott el a bajnokságban az olasz edző vezette stáb, az Európa-liga selejtezőjéből is kiestek, rezgett is alatta a kispad, de maradhatott és azóta folyamatosan érik be Sannino munkája. Egyre eredményesebb vele a kispesti alakulat, és csak 4 pontra vannak a dobogótól.

Egy sikeres felkészülés és a távozó Vadócz megfelelő pótlása esetén joggal reménykedhetnek újra európai kupaszereplésben a XIX. kerületben.

Giuseppe Sannino klubja honlapjának így összegzett: "Tisztában kell lennünk azzal, hogy mi az, amit jól csináltunk ősszel, és mi az, amin szükséges javítunk a folytatásban, ezért is dolgozunk az edzéseken. Három hetünk van, ami nem olyan sok idő, viszont annyira a téli szünet sem volt hosszú, hogy visszaessen a játékosok formája, ráadásul az Európa-liga miatt korán kezdtük a nyarat, szükségünk volt most erre a pihenőre, hogy újult erővel vághassunk bele a munkába – folytatta a vezetőedző. – Szeretnénk ha a lehető legjobb teljesítménnyel folytatódna a tavaly megkezdett közös utunk, a szurkolókért, a klubért és magunkért dolgozunk, hogy minél több örömteli pillanatot szerezhessünk az értünk szorítóknak.”

A Honvéd Törökországban a helyi Gaziantep FK, az albán Partizani Tirana és a horvát Hajduk Split ellen is meccsel, míg a bajnokságot mindjárt egy kemény meccsel, a Vidi elleni találkozóval kezdik.

Élő közvetítés az átigazolásokról - elképesztő péntek! - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink