Mély nyomokat hagyott a közös éneklés – Nagy Dániel a válogatottságról

Budapest – Először volt kerettag az Újpest játékosa.

Forrás:

Az Újpest FC felnőtt csapatának színeiben nyáron bemutatkozó korábbi FTC-játékos, Nagy Dániel rengeteg tapasztalattal és pozitív élménnyel tért vissza a Megyeri útra a nemzeti csapat mellől.

 

Nagyon jól éreztem magam a válogatottnál. Az edzések során sok tapasztalatot gyűjtöttem, ezeket magammal is hoztam” – nyilatkozta klubja honlapjának a keretbe először meghívott Nagy. – Bernd Storck sokat segített, sok pozitív visszajelzést adott számomra a tréningek alkalmával, de posztokra osztott kis csoportokban külön, edzéseken kívül is beszélgettünk vele – tette hozzá az újpestiek középpályása.

 

A bajnokságot remek formában kezdő, hét mérkőzésén négyszer eredményes labdarúgó szerint felemelő érzés volt válogatott játékosként hallgatni a Himnuszt. „Igazán mély nyomokat hagyott bennem a mérkőzések végén a szurkolókkal való közös éneklés is” – közölte a németországi légiós évek után hazatérő Nagy.

 

Nagy Dániel csapata, az Újpest legközelebb szombat este, az NB I 8. fordulójában lép pályára hazai pályán, a Szusza Ferenc Stadionban.

 

Ott folytatnák, ahol a Fradi ellen abbahagyták - NB1.hu

Tolnában is nyerne a Videoton

Legfrissebb híreink