Megvan, mikor vonul vissza Juhász Roland?

Maga a védő mondta el.

Forrás: molvidi.hu

 

Mint korábban arról többször is beszámoltunk, a MOL Vidi csapata Ausztriában edzőtáborozik. A klub honlapja megszólaltatta Juhász Rolandot, aki sokat sejtető szavakat "ejtett" el visszavonulásával kapcsolatban.

Kiderült, miért nyírta kopaszra a haját Huszti és Juhász - NB1.hu

"Rövid pihenő után elkezdtük a Vidivel a felkészülést a következő szezonra. Számomra azért különleges ez az ausztriai edzőtábor, mert valószínűleg ez az utolsó nyári edzőtáborom, úgyhogy a következő szezonba megpróbálok apait-anyait beleadni, hogy semmi hiányérzet ne maradjon bennem, ha véget ér a profi labdarúgó-karrierem. Nagyon élvezem a munkát, egyelőre a legnagyobb ellenfelünk a nagy hőség, bár itt Ausztriában azért kellemesebb az idő, mint amilyen a héten otthon volt" - nyilatkozta a védő.

A 35 éves Juhász a válogatott szereplésével kapcsolatosan is elmondta véleményét. "Számomra nagy öröm az, hogy a válogatott ismét nagyszerűen szerepel, ennek köszönhetően pedig újra kezd kialakulni az a futball-láz, amit legutóbb 2016-ban élhettünk át. Jó volt látni azt az önbizalmat, ami a válogatottunkat jellemezte a legutóbbi meccseken. Pátkai Máté újabb győztes góljának kimondhatatlanul örültem, ő egy nagyon hasznos és jó játékos, aki rengeteg munkát tesz hétről hétre a labdarúgásba. Sokan úgy gondolják, hogy az ő posztja egy vízhordó pozíció, véleményem szerint azonban az övé az egyik legfontosabb szerepkör a csapatban. Hosszú ideje a Vidiben és a válogatottban is magas szinten futballozik, ennek pedig a fontos, győztes gól is a jutalma. Minden siker nagyon fontos a magyar labdarúgás számára, szurkolok a nemzeti csapatnak, hogy valóra váltsa mindenki álmát, és 2016 után 2020-ban is kiharcolja a részvételt a kontinensviadalon. Ahogy eddig is, én ezután is ott leszek minden meccsen, és szurkolni fogok a srácoknak" - fogalmazott.

Legfrissebb híreink