Megvan a Puskás Akadémia új edzője

Ígért valamit a magyar játékosokkal kapcsolatban.

Forrás:

Íme, a Puskás Akadémia bejelentése:
 
"A legutóbb a cseh Slovan Liberec trénereként dolgozó Hornyák Zsolt lett NB I-es gárdánk új vezetőedzője.
Hornyák Zsolt irányításával vág neki a 2019–2020-as szezonnak első osztályú csapatunk. A köbölkúti származású tréner labdarúgóként többek között a Slovan Bratislavánál, Kassán, az Inter Bratislavánál és a Dinamo Moszkvánál futballozott. Új vezetőedzőnk játékosként négyszer nyert szlovák bajnokságot, kétszer szlovák kupát, és egyszer csehszlovák bajnoki címet. A korábbi védő háromszor lépett pályára a szlovák nemzeti együttesben.
 
Hornyák Zsolt szakvezetőként dolgozott Örményországban, Máltán, Oroszországban és Csehországban. A jereváni időszakában két klubbal is szerzett trófeát: az FC Mika vezetőedzőjeként elhódította az örmény szuperkupát, a Bananc trénereként bajnokságot és szuperkupát nyert. A 46 éves szakember a mögöttünk hagyott szezonban a cseh Slovan Liberec mestereként dolgozott, a kék-fehér gárdával hatodik lett a cseh élvonalban. Hornyák Zsolt kettő plusz egy évre kötelezte el magát egyesületünkhöz. Játékosaival június 17-én találkozik először, amikor is NB I-es csapatunk megkezdi a felkészülést az új szezonra."

 

Hornyák dicsérte a felcsúti körülményeket, mint jelezte, nagyon készül, hogy jó eredményeket érjen el. Hornyák elmondta, figyeli a magyar a focit, tiszteli a válogatottat, a Fradit, az Újpestet és a Vidit külön kiemelte. Hitvallásáról elmondta, a támadó foci része, hogy elnyerje a nézők tetszését. Kijelentette, hogy a magyar játékosok jelentenék a csapat alapját.
 

Legfrissebb híreink