Megszólalt az MTK a kitett válogatottja kapcsán

És a mellőzött légiósról is szó esett.

Pénteken jeleztük az m4sport.hu hírét, hogy Vass Ádám, az MTK magyar válogatott középpályása kikerült az első csapat keretéből. Utána az nb1.hu megtudta, hogy nem fegyelmi, hanem szakmai okok miatt döntöttek így a kék-fehéreknél. Ugyanakkor azt is jeleztük, hogy Ulysse Diallo sem tagja a keretnek, szintén nem fegyelmi, hanem szakmai okok miatt.
 
Lucsánszky Tamás vezetőedző tegnap, a Paks vendégeként elszenvedett 1-0-s vereség után a következőket mondta a két játékossal kapcsolatban:
 
„Ahogy elmondtam az öltözőben és nyilvánosan is: ennél a klubnál minden játékostól legalább 110%-ot várok el. Szakmai okai vannak a döntésnek: úgy éreztük, hogy Ádám nincs teljesen lélekben már ennél a klubnál, ez a teljesítményére is kihatott, így nem csak a jövőben, hanem jelenleg sem tud segíteni már az MTK-nak, ezért úgy határoztunk, nincs értelme tovább folytatnunk a közös munkát. Diallo kapcsán szó sem volt arról, hogy kikerült volna a keretből, ő egyszerűen nincs megfelelő fizikai és mentális állapotban, ezért létfontosságú, hogy minél előbb megfelelő erőnléte legyen. A héten ezért az erőnléti edzőnk kiemelten, külön foglalkozott vele. Amint jó állapotban lesz, számítunk rá.”
 

Legfrissebb híreink