Meglepődött a Honvéd magyar válogatott játékosa

A gyengébb szereplésről is beszélt.

Forrás: Honvéd/Facebook

A Honvéd jelenleg a hatodik helyen áll a táblázaton. A kispesti együttes a kényszerszünet előtti hetekben nem volt jó formában, az előző négy fordulót nyeretlenül zárta, két döntetlen mellett kétszer vereséget szenvedett a fővárosi alakulat. 

"Azt gondolom, hogy a csapatunk összességében nem esett szét. Volt olyan, amikor egy meccsen azt éreztem, hogy ott széthullottunk vagy valamiért nem tudunk úgy koncentrálni. Azt gondolom, hogy ebből adódón lett a Diósgyőr és a Kisvárda elleni is nagyobb arányú vereség. De szerintem az öltöző egyben van, minden játékosnak megvan az egyéni célja az év végére, a kupában elődöntőben vagyunk, illetve a bajnokságban is tudunk még előrébb lépni" - nyilatkozta Gazdag Dániel az M4 Sportnak

Ekkor játszhat az új stadionjában a Honvéd - NB1.hu

 

A kispestiek néhány hete jelentették be, hogy felbontották Giuseppe Sannino vezetőedző szerződését. Ezzel kapcsolatban Gazdag Dániel elmondta, meglepte az olasz szakember távozása.

 

"Meglepett Sannino távozása. Mikor még edzettünk, szóba sem jött egy eseteges edzőváltás, mi is csak a hírekből értesültünk erről.

 

Az eredmények sajnos nem úgy alakultak az utóbbi időben, ahogyan azt szerettük volna., illetve a mesternek nagyon  szerencsétlenül jött ki a koronavírus-járvány is, hiszen két hétig edzésre sem tudott jönni, összességében én meglepődtem rajta" - fogalmazott a 24 esztendős futballista, aki hozzátette, nem tudja pontosan meghatározni, hogy milyen karakterű edzőre lenne szüksége a csapatnak.

Gazdag abban is bízik, hogy a pályán tudják befejezni a 2019/2020-as idényt. Reményei szerint hamarosan újra meccseket tudnak játszani.

 

"Szeretnénk ezt a bajnokságot, illetve a kupát a pályán eldönteni és úgy gondolom, hogy ezzel az összes csapat így van" - hangsúlyozta Gazdag. 

 

Gazdag Dániel ebben a szezonban két gólt szerzett az NB I-ben: az Újpest és a Puskás Akadémia kapuját vette be. Gazdag eddig egyszer szerepelt a magyar válogatottban, a Montenegró elleni mérkőzésen debütált a nemzeti együttesben. 

A teljes beszélgetést itt láthatják

Legfrissebb híreink