Megházasodott a Fradi légiósa – fotók

Párizsban kérte meg kedvese kezét.

Forrás:

A Honvéd elleni 0-0 után Szerhij Rebrov, az FTC mestere azt nyilatkozta, hogy három nap szabadságot ad a játékosainak. Ez a legjobban az ukrán légiósnak jöhetett, aki a felöltődés mellett az esküvőjét is megtartotta, ami persze nyilván nem a legutóbbi bajnoki óta lett megszervezve. Olekszandr Zubkov nem tagja az ukrán válogatottnak (az FTC-ből többen is nemzeti csapatokban szerepelnek), így a párizsi, nyár eleji eljegyzés után kedden elvette feleségül kedvesét.

FTC: tévedett a visszavonulását tegnap bejelentő Leandro - NB1.hu

Forrás: Örök vitatéma a magyar labdarúgásban, hogy kellenek-e a légiósok. Az elméletben egyszerűnek tűnik a helyzet: aki nem jobb a mi fiúnknál, az ne legyen itt, aki jobb, az meg igen.

Zubkov az ukrán Sahtar Doneck akadémiáján nevelkedett. Tagja volt a 2014–2015-ös UEFA Ifjúsági Liga döntőjében szereplő U19-es csapatnak. Az ukrán élvonalban egy Zorja Luhanszk elleni bajnokin debütált 2016 májusában. A 2018-2019-es szezonban kölcsönben a szintén ukrán élvonalbeli FK Mariupol játékosa volt, amelynek színeiben huszonegy bajnoki mérkőzésen hét gólt szerzett. 2019 májusa óta kölcsönben a Fradi játékosa.

Legfrissebb híreink