Meghatóan készül az ünnepekre az Újpest kiválósága

Őszinte sorok.

Forrás: ujpestfc.hu

 

Az ujpestfc.hu kérdezte meg Zsótér Donátot arról, hogy várja a karácsonyt. A lilák kiválósága megható és őszinte sorokkal válaszolt a szeretet ünnepével kapcsolatosan.

 

"Karácsonykor a szüleimnél és nálunk itthon Pesten is feldíszítjük a lakást, és persze már most készülünk az ünnepre. Érdekes, ahogy a régi szokások megváltoznak az emberben, amikor felnő, hiszen gyerekként még azt vártam, mit kapok, most pedig azt figyelem egy-egy elejtett mondatból, hogy a másik mit szeretne. Sokkal jobb, amikor az örömöt látod a családod és a kedvesed arcán. Nekem már inkább ez a karácsonyi készülődés, a lakás díszítése maradjon meg a kedvesemnek. Persze a fenyőt befaragni az én dolgom.

Szenteste a családdal vagyunk, a legfontosabb, hogy az ünnepet azokkal töltsük el, akiket szeretünk. Bár számomra ez nem csak a karácsony napja. Sajnos a futball miatt elég nehéz értékes időt együtt tölteni, és nem csak telefonon tartani a kapcsolatot. Nagyon várom már, hogy végre a fenyő illata járja be a lakást" - fogalmazott Zsótér.

Legfrissebb híreink