Még két csapatrészbe igazolna a Vidi

Előre felkészültek Juhászék pótlására.

Forrás: molfehervarfc.hu

Ankétot tartott kedd este a Videoton a MOL Aréna Sóstóban, ahol Kovács Zoltán sportigazgató, Márton Gábor vezetőedző és Nikolics Nemanja csapatkapitány válaszoltak a szurkolók kérdéseire.

Elsőként arra voltak kíváncsiak a drukkere, hogy hogyan tudják pótolni a csapatnál majd Juhászt, Vinícius-t, amire az alább válasz érkezett Kovácstól:

,,Esetükben előre dolgoztunk, hiszen már tavaly leigazoltuk Visar Musliut és Rus Adriánt, akik - kiegészülve a belső védőként is bevethető és ott is remek teljesítményre képes Stopirával - megfelelően tudják majd helyettesíteni őket."

A sportigazgató elmondta tovább, hogy a középpályára és a védelembe még terveznek igazolni, az előbbi a fontosabb. Juhász Rolanddal és Huszti Szabolccsal jelenleg is tárgyalnak, valószínűleg a Vidiben maradnak, de már nem játékoskétn.

Márton Gábor a többi csapat igazolásairól az alábbit mondta el:

,,Egyelőre nehéz megítélni ellenfeleink állapotát, de nekünk nem is ezzel kell foglalkoznunk. Minden mérkőzésre úgy készülünk, hogy meg akarjuk azt nyerni."

A vezetőedző szerint minőségi kerettel dolgozhat, de majd a pályán kell bizonyítani. Ki akarják szolgálni a közönséget, valamint folyamatos eredménykénszerben vannak.

Nikolics a mondanivalóját az új öltözi szerepével kezdte:

,,Sok olyan játékos van, akik ugyanúgy viselhetnék a kapitányi karszalagot, ahogy én, hiszen sok éve dolgoznak a klubért, épp ezért óriási megtiszteltetés, hogy a társak engem választottak. A célom az, hogy mindenki beálljon a sorba, harcoljon a helyéért és közben jó hangulat uralkodjon az öltözőben, mert ha ez megvan, annak a pályán is látható lesz az eredménye."

Szóba került, hogy megelőzheti Szabó Józsefet, mint a klub legeredményesebb játékosa, de elmondta számára első a csapat.

Legfrissebb híreink