Máris eltiltották a Kisvárda újoncát

45 percet töltött a pályán a 45-ös.

Forrás: Kisvárda

Az MLSZ Fegyelmi Bizottságának a döntése szerint, két kisvárdai játékos biztosan nem lehet ott a Fradi elleni, első hazai bajnokijukon.

BL-veteránt igazolt a Kisvárda - NB1.hu

Korábban már jeleztük, hogy Kisvárdára igazolhat Slobodan Simovic, a klub a mai napon hivatalosan is bejelentette a transzfert. ÍME A KISVÁRDA BEJELENTÉSE: ,,A nyári selejtezők során Bajnokok Ligája- és Európa-liga-mérkőzéseken (négy a BL-ben, három az El-ben) is szereplő játékost igazoltunk: Szlobodan Szimovics a fehérorosz BATE Boriszov csapatától érkezett, és szerdán aláírta szerződését a Kisvárda Master Goodhoz.

Az idei bajnokságban másodszor kapott piros lapot a Kisvárda egy játékosa, mint ősszel, most is a Mezőkövesd ellen. Ezúttal a frissen szerződtetett Szlobodan Szimovics, aki a 45-ös mezben szerepel és pont 45. percet töltött a pályán. A játékos a második sárgáját az első félidő végén kapta reklamálásért.

Szimovics tehát nem lehet majd ott a keretben a Ferencváros ellen, mint ahogy Rados Protics sem, aki Mezőkövesden megkapta az ötödik sárga lapját.

Legfrissebb híreink