Marad-e Marco Rossi a Honvéd edzője?

Budapest – A szurkolókkal való különleges kapcsolatról is beszélt.

Forrás:

Sajtónapot tartott a Budapest Honvéd, az esemény egyik központi témája az volt, hogy marad-e Marco Rossi a kispestiek vezetőedzője. A Honvéd mesterének ugyanis a nyáron lejár a szerződése, a kérdésekre a legilletékesebb, maga a talján tréner válaszolt.

 

Igaz, sejtelmesen.

 

„A játékosoknál már elértük, hogy csak a soron következő mérkőzésekkel foglalkozzanak. Semmi más nem számít, csak az aktuális ellenfél. Furcsán nézne ki, ha éppen én tennék másképpen, én foglalkoznék azzal, hogy mi lesz hosszú hetek múlva” – „adott tájékoztatást” Rossi.

 

Válasz a Ferencváros, MLSZ-nek írt levelére - NB1.hu

Viszont volt egy témakör, amikor a kispesti vezetőedző nem tudta és nem is akarta visszafogni magát. Mégpedig akkor, amikor a fanatikusokról beszélt.

 

„Az valami egészen döbbenetes, hogy játszottunk két városi rangadót, mindkétszer idegenben léptünk pályára, és mindkét mérkőzésen hazai hangulatot teremtettek az ultránk. Nem tudom, hogy létezik-e máshol ilyen, de engem egészen elkápráztat a szurkolóink teljesítménye. Le vagyok nyűgözve, de nemcsak én, hanem a játékosaim és a klubnál mindenki. Egészen különleges a kapcsolatunk a fanatikusainkkal, mindannyian pontosan átérezzük, hogy nekünk mindegyik mérkőzésen az első perctől az utolsóig kell harcolnunk azért, hogy megfeleljünk az alapvető elvárásoknak” – zárta mondandóját a szakember.

Legfrissebb híreink