Már keresik a Diósgyőrtől távozót

Rosszul esik neki, hogy mennie kell.

Forrás: boon.hu

Az évzáró vacsora után hívatta magához Feczkó Tamás Bacsa Patrikot, majd közölte, hogy kölcsönadják a másodosztályba.

A DVTK év eleji sajtótájékoztatatóján Feczkó hivatalosan s bejelentette, hogy kölcsönadják Bacsát, valamint Szabó Bencét, Tóth Barnát és Zsolnai Richárdot. A vezetőedző így kommentálta a helyzetet:

DVTK: 4 játékos távozik - NB1.hu

 

 

„Az a cél, hogy minél többször lépjenek pályára, nálunk erre nem lenne lehetőségük.”

 

A Nemzeti Sport megkereste Bacsa Patrikot, aki elmondta mennyire lepte meg a dolog:

„Semennyire. Decemberben, amint véget ért az évzáró vacsora, és indultunk haza, még utánam szólt az edző, hogy üljünk le beszélni. Akkor közölte velem, hogy a szakmai stáb és a klubvezetőség közösen úgy döntött, kölcsönadnának az NB II-be. íz éve vagyok itt, azóta igyekeztem mindent megtenni a klubért. Természetesen elfogadom a döntést, de azért nem esik jól, ha ennyi idő után nem adnak rá lehetőséget, hogy az első csapattal készüljek, amíg nem találok magamnak együttest. Nyilván az a célom, hogy az NB I-ben futballozzak, szerencsére sokan megkerestek a sajtótájékoztató óta. Bízom benne, meg tudunk egyezni a Diósgyőrrel, hogy olyan döntés szülessen, amely a klubnak és nekem is megfelel.”

DVTK: 4 távozó után 3 felkerülőt jelentettek be - NB1.hu

 

Bacsa 2010 májusában lépett először pályára Diósgyőrben, azóta 199 NB I-es bajnoki van a háta mögött, amiken 27 gólt lőtt.

Élő közvetítés az átigazolásokról - Dzurják vezetőedző lett - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink