Magyar válogatottakat igazolhat a Fradi

Budapest - Kiderült, ki lehet a beharangozott uruguayi.

Forrás:

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Ferencváros labdarúgócsapata az NB I 33. fordulóját követően több, magyar válogatott játékos érkezését jelentheti be, várhatóan a jövő héten.
 
Az egyik érkező a 30 éves, 60-szoros válogatott Priskin Tamás lehet. Úgy tudni, hogy a csatár ügyében az FTC szóban már megegyezett a pozsonyi Slovannal.
 
Priskinnek az Újpest elleni szombati derbi, illetve az NB I 33. fordulója utánra tervezett bejelentésig még át kell esnie az orvosi vizsgálaton, hogy aztán ha minden rendben lesz, aláírhassa szerződését a Fradihoz. Ez utóbbi kitételt azért nem árt hangsúlyozni esetében, mert tavaly már úgy tűnt, hogy a Videotonhoz szerződik, de az utolsó pillanatban mégis meghiúsult az átigazolás.
 
Úgy tudjuk, Priskinen kívül az FTC-nél számolnak még egy magyar válogatott labdarúgó érkezésével a jövő héten, de erről az ügyről egyelőre nincsenek bővebb információk.
 
A korábban Orosz Pál vezérigazgató által beharangozott uruguayi játékos a Global Soccer értesülései szerint a 22 éves védekező középpályás, Fernando Gorriarán lehet, aki az uruguayi River Plate futballistája.
 

Kiderült, lehet-e a bajnokcsapatot a pályán ünnepelni - NB1.hu

Be lehet-e menni a pályára a Honvéd-Vidi után

nbsp;
 

Legfrissebb híreink